A Barátok közt színésznőjét leköpték az utcán - Szerepe miatt olvastak be neki

Egy idős hölgy balhézott Kardos Eszterrel a buszmegállóban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt hazánk egyik legnépszerűbb sorozata, 1998 óta szórakoztatja a magyar háztartások lakóit. Vannak olyan nézők, akik annyira beleélik magukat a sorozatban történtekbe, hogy összemossák a szappanopera eseményeit a valósággal.

Ennek a jelenségnek esett áldozatául Kardos Eszter, aki a minden lében kanál Vandát formálja meg.

Kardos Esztert leköpték az utcán

A Nyugi! Köztünk marad című műsorban látott napvilágot a sztori, amin a műsor többi szereplője is nagyon megdöbbent. Szulák Andrea azt a kérdés tette fel, hogy vajon milyen hajmeresztő dolog történt a színésznővel pár évvel ezelőtt. A talkshow vendégei, Csondor Kata és Trokán Péter meg sem tudták tippelni az igazságot. A szőke sztárt egy idős néni leköpte a szerepe cselszövései miatt.

kardos-eszter-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Az eset 2007 és 2008 környékén történt, BKV-val mentem éppen forgatni. Az általam megformált karakter, Vanda abszolút nem egy kedves, jó kislány. Állandóan mindent megkavar, lop, csal, hazudik, és ez a mai napig sincs másként - mesélte a Life TV adásában.

- Álltam a buszmegállóban, vártam a buszt. Egyszer csak odajött egy idős nénike hozzám, és elkezdett velem veszekedni: "Vandácska, maga mit csinált?" Miután befejezte a mondandóját, leköpött.

Az akkor 16 éves lány az eset után azt sem tudta, hogyan reagáljon, teljesen lefagyott. Szerencséjére a hölgy nem maradt ott, hogy tovább szapulja őt, de még így is megviselték a történtek.

Trokán Péter teljesen más nézőpontból látta a sztorit, szerinte a színésznőnek büszkének kellett volna lennie magára, hogy meggyőző alakítása - mint gonoszkodó lány - ilyen hatást váltott ki az emberekből.

Nyári Dia kisfia, Zéti

A Barátok közt színésznője és vőlegénye, Kovács Dániel sportriporter 2018 júliusában lettek szülők. A hajas baba Zétény Bertalan - becenevén Zéti - már elmúlt másfél éves, és nagyon huncut kisfiú. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen tündéri kisfiú Nyári Dia kisfia, Zéti.  

Ezt is szeretjük