Micsoda merészség! Karda Bea 64 évesen ezt is bevállalta
Nézd meg, mit tett!
Karda Bea énekesnő 64 évesen meglepő dologra szánta el magát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karda Bea életkedvével sok fiatalnak példát mutatna. A 64 éves énekesnő a minap merészségéről is tanúbizonyságot tett.

Bevállalta a tandemugrást, és négyezer kilométer magasságból vetette ki magát.

- Megvártam azt a bizonyos évszámot, ami most a nyolcadik év, hogy én teljesen tünetmentes kijöttem az emlődaganatból. 25 sugarat csináltam végig optimistán - árulta el  a Fókusz című műsorban, melynek stábja elkísérte az ugrásra.

Karda Bea idén év elején árulta el, hogy évekkel ezelőtt rákot diagnosztizáltak nála.

- Én már tíz éve állandó kontrollra jártam egy jóindulatú daganat miatt, emellé jött két rosszindulatú a mellemben. Amikor közölték velem a rossz hírt, úgy gondoltam, ezt én elfojtom. A szűk családot leszámítva nem is beszéltem róla senkinek, nem éreztem úgy, hogy kellene, ugyanakkor a mai napig minden egyes nap eszembe jut - mondta a Frizbi februári adásában.

2014. szeptember 4-én aztán már önfeledten ünnepelte 64. születésnapján a barátaival azt, hogy meggyógyult. Úgy érezte, most már teljesítheti a bakancslistája első állomását, a tandemugrást. Ennél nem áll meg, további álmokat is meg kíván valósítani.

- A delfinekkel való úszás, aztán egyszer, ha lesz egy unokám, az nagyon boldoggá fog tenni, egy nagyon klassz lemez és az, hogy legyen egy második esküvőm is - sorolta, mik szerepelnek még a listán.

Fotó: RTL Klub/Fókusz

Facebook-kép: Frizbi Hajdú Péterrel

Magyar színésznők, akiknek meglepődsz a korán

Papadimitriu Athina, görög származású színésznő kiskora óta nőként éli mindennapjait, talán ennek köszönhető, hogy koránál jóval fiatalabbnak nézik - idén júliusban töltötte be ugyanis a 60. életévét. Képes összeállításunkban öt olyan színésznőt láthatsz, akik elmúltak 60 évesek, de ezt meg nem mondanád róluk. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük