A magyar énekesnő belebetegedett rossz házasságába - Szerinte ezért lett rákos
Karda Bea szerint rossz házassága is az oka, hogy mellrákja lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karda Bea úgy véli, rossz házassága is hozzájárult ahhoz, hogy hét évvel ezelőtt mellrákja lett.

Az énekesnő erről tegnap, a Másképpen - Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban beszélt.

Rossz volt a házassága

Joshi Bharat azt mondta Karda Beának, biztos benne, hogy a betegsége kialakulásában lelki okok, többek között a női sikertelensége is szerepet játszott.

- Pontosan! Hogy a házasságom nem sikerült. Az, hogy nem lehettem egy családban boldog, jóformán csak egy pár percig, amikor a kislányomat odahozták hozzám, hogy íme, megszületett Nikike 58 centivel, két kiló hetvennel. Az volt életem csodálatos pillanata a házasságomból. Ennyi, és utána rosszul választottam. Apukám vesztesége pedig végképp betett nálam. Lelkileg 70%-ig lehet ezt a mellrákot megkapni - válaszolta a 63 éves sztár.

Édesapja elvesztése nagyon megviselte, de akkor úgy érezte, neki még maradnia kell, hogy erősítse az édesanyjával és a lányával kötött hármas szövetségét.

- Én ott lettem igazán nagyon kemény. Ennek már 12 éve, és én sajnos egyre keményebb és erősebb vagyok - árulta el.

Legyőzte a rákot

Ennek ellenére megfordult vele a világ, amikor hét évvel ezelőtt megtudta, hogy a jóindulatú mellett két kicsi, rosszindulatút is találtak a mellében.

- A nagymamám apai ágról 84 éveses lett rákos, egy évre rá halt meg. Ha én 85 éves koromig élhetek, az csodás lenne. Édesanyámnak is levették a mellét 66 éves korában, és akkor itt vagyok én, a harmadik. Amikor megtudtam, az volt az első gondolatom, hogy ebbe bele lehet halni - mondta.

Végül optimista hozzáállásával, édesanyja és barátnői támogatásával legyőzte a gyilkos kórt, de azt mondta, sokszor egyedül kellett boldogulnia, hiányzott mellőle egy társ, aki a nehéz időkben támogatta volna.

Ezt is szeretjük