Szólni is alig bírt! Karda Bea könnyek között mesélt tönkrement házasságáról
Karda Bea tönkrement házasságáról is mesélt a Frizbiben.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Karda Bea könnyeivel küszködve mesélt tönkrement házasságáról és betegségéről a téli szünetről visszatérő Frizbiben.

Az énekesnő harcos típus, sokáig küzdött a házasságáért, így nem volt kérdés, a rákkal is felveszi a kesztyűt.

Megküzdött a rákkal

Karda Bea csak nemrégiben árulta el, hogy hét évvel ezelőtt rákot diagnosztizáltak nála. A TV2 Frizbi című műsorában tegnap este azt mesélte, amikor közölték vele a diagnózist, leírta az életét, arra sem emlékszik, hogyan jutott haza.

Optimista ember, nem gondolta volna, hogy a gyilkos kór őt is megtámadhatja, pedig a nagymamája és az édesanyja is megküzdött vele, utóbbinak le is kellett venni az egyik mellét. Ez a pozitív hozzáállás végül segítette a betegség leküzdésében is.

- Én már tíz éve állandó kontrollra jártam egy jóindulatú daganat miatt, emellé jött két rosszindulatú a mellemben. Amikor közölték velem a rossz hírt, úgy gondoltam, ezt én elfojtom. A szűk családot leszámítva nem is beszéltem róla senkinek, nem éreztem úgy, hogy kellene, ugyanakkor a mai napig minden egyes nap eszembe jut - mondta.

Hangsúlyozta, a harcot egyedülállóként vívta meg, az édesapját és az édesanyját is egyedül temette el, de már megértette, neki ez a sorsa.

Könnyek között mesélt házasságáról

Arra is rájött, hogy volt férjének, Som Lajosnak is megvolt a maga karmája, nem is mondott a Piramis basszusgitárosára soha semmi rosszat. Pedig a válásuk után sokáig önbizalomhiánnyal és kisebbrendűség érzéssel küzdött, amit csak pszichológus segítségével tudott feldolgozni.

- Az a baj, hogy nagyon könnyen vagyok szerelmes. Megcsaltam Beát is, persze, azért is ment tönkre a házasságunk, de a szeretet a mai napig megmaradt közöttük - mondta a tavaly október óta öregek otthonában élő Som Lajos az őt meglátogató Hajdú Péternek.

Amikor Karda Beának lejátszották a felvételt a műsorban, ő a könnyeivel küzdött, megszólalni is alig bírt. Mint mondta, nagyon szerelmes volt 21 évesen a nála három évvel idősebb zenészbe, és tudja, ha Somnak lett volna két élete, az egyiket vele és Niki lányukkal éli.

- Az egyik életét velem szerette volna élni, és gyermekével, nagyon jó lett volna, csak én ebben nem tudtam együttműködni, én egy emberrel egy életet akarok párkapcsolatban. Hogy ő végigudvarolta az egész életét, ez az ő sorsa, az ő karmája. Lehet, hogy túl makulátlanul éltem az életemet, ezért tudok a tükörbe nézni mindennap úgy, hogy senki ellen semmi rosszat nem tettem, és most kezdem magam megszeretni. Most tűnt fel, hogy Lajának meg hagynom kellett, el kellett engednem 16 év után, de úgy, hogy nem is akart elmenni. Én a sokadik esélyt adtam neki, és tudom, a sztárság dobta meg őt - vélte az énekesnő.

Fotó: TV2/Frízbi

Ezt is szeretjük