53 éves lett a Família Kft. szívtiprója: Kárász Zénó ősz hajjal ilyen sármos

Kárász Zénó játszotta a lányok kedvence, Szép Ádámot az ikonikus sorozatban.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kárász Zénó 1969. július 16-án született Szentesen. A Família Kft. szívtiprója a róla készült friss fotókon ősz hajjal mosolyog a kamerába.

Hogy is felejthetnénk el az ország első szituációs komédiáját? Gát György és Szurdi Miklós alkotópáros 1991-ben elstartolt sorozata, a Família Kft. örökre beírta magát a magyar tévétörténelembe.

Kárász Zénó születésnapja

A sorozat két család kalandjait mutatta be humorral átitatva: a Szép és a Kövér família sziporkáit imádták kicsik és nagyok, igazi családi program volt megnézni a széria aktuális epizódját. Kárász Zénó alakította Szép Ádámot. Az akkor 22 éves fiatal színész egy szempillantás alatt a hölgyrajongók kedvence lett, magas testalkatáért, jóképű vonásaiért és laza szövegéért egyaránt odáig voltak. Friss képén is irtó sármos deresedő hajával - balról a második ő a felvételen.

53 éves korára sem távolodott el a színjátszástól, és a sorozatok világának sem fordított hátat. Az elmúlt esztendőkben olyan produkciókban láthattuk, mint a Jóban Rosszban, a Kossuthkifli és Hacktion. Színházban is játszik, 2020-ban szerződtette le a Szegedi Nemzeti Színház, ahol többek között A padlás, a Játék a kastélyban valamint a Mária országa című darabokban szerepel.

A Spáh ikrek ma

Ki ne emlékezne a Spáh ikrekre? A ’90-es évek népszerű sorozata, az 1991 és 1999 között futott Família Kft. gyerekszereplői voltak, Spáh Dávid és Spáh Károly alakította a csibész Szép Misit és Ricsit. Mára felnőttek, elmúltak negyvenévesek, és tíz éve közös filmes céget vezetnek.

Ezt is szeretjük