Kárász Róbert ritkán látott lányaival: a gyönyörű Annával és Rozival lépett a vörös szőnyegre

Kárász Róbert és lányai, Anna és Rozi nagyon várták már A Gucci-ház premierjét, együtt mentek a díszbemutatóra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kárász Róbert büszke, lányos édesapa. A tévés november elsején ünnepelte az 52. születésnapját, az előző hónapban pedig a lányait ünnepelte.

Október elején Roziról posztolt képeket, aki 16 éves lett, a hónap végén pedig Annáról, aki már 25 éves. 

Kárász Róbert ritkán látott lányaival

Az ATV műsorvezetője gyakran szervez a lányaival közös programot, ezek közül az egyik legkedveltebb a közös mozizás. Kedd este A Gucci-ház (House of Gucci) díszbemutatóján léptek hármasban a vörös szőnyegre. „Elég menők. Jól megnőttek!” és „De jól néznek ki a csajok!” - olvasható a kommentekben.

Már mind nagyon várták a Gucci divatház vezetőjének meggyilkolását, illetve annak következményeit feldolgozó életrajzi-bűnügyi filmet, amit Ridley Scott rendezett, és olyan sztárok játszanak benne, mint Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Salma Hayek vagy Al Pacino.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 2005-ben született Rozi gimnáziumba jár, az 1996-ban világra jött Anna idén diplomázott a Károli Gáspár Református Egyetem kommunikáció és média szakán. A tévés sosem befolyásolta a lányait abban, milyen pályát válasszanak, de örül annak, hogy a nagyobbik lánya bizonyos értelemben a nyomdokaiba lépett. 

Anna magától jelentkezett, hogy szeretne rendezvényszervezőként részt venni az Ezer Lámpás Éjszakája koncertsorozatban, ami az apja egyik szívügye. Mivel az egyetemen a vizuális kommunikáció volt a szakterülete, egy operatőrrel anyagokat is készítettek a jótékonysági kezdeményezés programjairól.

Pápai Joci lánya már 16 éves

Az énekes és felesége, Anita 2004-ben házasodtak össze, lányuk, Hanna 2005 januárjában, fiuk, Zalán 2012-ben született. Előbbiből gyönyörű, 16 éves tini lett, aki szépségén kívül humorával és határozottságával is leveszi édesapját a lábáról. Míg a céltudatosságát apukájától, addig bájos vonásait édesanyjától örökölte. 

Ezt is szeretjük