Kánya Kata nem segít párt keresni Marcellinának: ezért utasította vissza

Marcellina Kánya Kata segítségét kérte, de a társkeresés nagyasszonya kijelentette, reménytelen így próbálkoznia.

kánya-kata-marcellina-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Marcellina 2023. február 1-jén ünnepelte kerek 70. születésnapját: kirobbanó formában van, árasztja magából az önbizalmat, akármerre jár, mindenhonnan bókokat kap a megjelenésére. Élete kerek egész, egy dolog hiányzik csupán belőle, hogy társra leljen.

Vibráló személyiség, ezzel tapasztalatai szerint sok férfi nem tud mit kezdeni. Szerinte az ő korában reménytelennek tűnhet a párkeresés, de mégsem akarja feladni, hiszi, hogy egyszer beállít hozzá a szőke herceg fehér lovon.

Kánya Kata és Marcellina

Vannak azonban szabályai a randizás terén: régimódi, így nem akar senkit sem lerohanni, a másik félnek kell kezdeményeznie. Az online ismerkedés sem jöhet szóba nála, a személyességben hisz, a Tinderre semmiképp sem regisztrálna fel.

Pár évvel ezelőtt felkereste Kánya Katát, a társkeresés nagyasszonyát, hogy tanácsokat kérjen tőle, de ő elutasította: kerek perec kijelentette, ez nála így reménytelen próbálkozás - írta meg a Hot! magazin.

- A szakmai ismertség miatt a művészeknél ez nem működik: vagy olyan férfi jön, aki csak Marcellinát akarja, és nem néz a név mögé, vagy olyan, aki nem tud mit kezdeni a művészélettel, és esetleg kisebbrendűség érzése is kialakulhat - fejtette ki Marcellina az elutasítás miértjét.

Marcellina fürdőruhás fotója

Marcellina Berlinből jelentkezett be a Facebook-oldalán, méghozzá egy nem mindennapi képpel. Pink, mintás fürdőruhát viselt a wellnesskomplexumban, hajára egy virágos úszósapkát húzott, karcsú lábain pedig egy rózsaszín papucs volt.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük