Kandász Andrea 15 kilót hízott - A műsorvezető most újra bomba formában van
Kandász Andreára egy baleset után szaladtak fel a pluszkilók, amiknek ma már nyoma sincs.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea az augusztus 26-án startoló Ázsia Expressz 2-ben Demcsák Zsuzsa párjaként vágott neki a Srí Lanka, India és Thaiföld útvesztőin át vezető egzotikus kalandnak. Nem sokkal a március 27-i indulás előtt azonban kétséges volt a részvétele, mert balesetet szenvedett.  

A 48 éves tévésnek nem sokkal az indulás előtt elszakadt a bokaszalagja, miután magas sarkúban félrelépett. A sérülés miatt hanyagolnia kellett a sportot is, ennek következtében 15 kilót szedett fel. Végül vasakarattal és kitartással visszaszerezte kondícióját, a produkció sajtóvetítésén pedig bomba formában jelent meg.

kandasz-andrea
Fotó: Facebook/Kandász Andrea

"Pont most? Kétségbeestem akkor, hogy nem tudok majd utazni. Cserbenhagyom a produkciót és a játékostársamat. Általában heti 5-ször futok 10 kilométert, de így ez is elmaradt, Nem tudtam sportolni, felszedtem 15 kilót. Nagyon elkeseredtem. Aztán azt mondtam magamnak: Kandi! Szedd össze magad!    

Bokamerevítővel rengeteget sétáltam, és az éves szokásos családi síelésen természetesen nem álltam lécre, hanem a férjemmel hegyet másztunk. Megerősödött a bokám annyira, hogy bokamerevítővel végül el tudtam indulni. És nagyon sokat olvastam. Mindent akartam tudni Sri Lankáról és Indiáról, ahogy mindig készülök egy utazás előtt abból a kultúrából, ahova érkezem... És azért, hogy a tudatlanságom ne legyen akadálya a győzelemnek…" - árulta el a Facebook-oldalán

kandasz-andrea-lefogyott
Fotó: TV2

Kandász Andrea nemcsak fitt, de karcsú is lett, az Ázsia Expressz 2 sajtótájékoztatóján és a produkció fotózásán karcsú volt, mint a nádszál. 

Az Ázsia Expressz 2 szereplői

Az Ázsia Expressz 2-ben olyan ismert duók szerepelnek, akiket a való életben is szoros kötelék fűz egymáshoz. Demcsák Zsuzsa például műsorvezető barátnőjével, Kandász Andreával vágott bele az ázsiai kalandba. Képes összeállításunkban megnézheted a reality szereplőit.

Ezt is szeretjük