Demcsák Zsuzsa emiatt hízott meg - Magyarázatot adott megváltozott külsejére
Demcsák Zsuzsa elárulta, miért volt rajta pluszkiló az év elején.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa nádszálkarcsún jelent meg az Ázsia Expressz 2 múlt heti sajtótájékoztatóján. Amikor március végén elkezdődött a TV2 sztárokat felvonultató realityműsorának a forgatása, még volt rajta némi súlyfelesleg, az ugyanekkor adásban került Pénzt vagy éveket! című műsorban látott külseje pedig sokakat meglepett. 

Kasza Tibi vetélkedőjében kolléganőjével és barátnőjével, Kandász Andreával szerepelt, akivel az ázsiai kalandnak is együtt vágott neki. A TV2 Facebook-oldalán a műsor után nyomban elkezdték találgatni a nézők, miért nézett ki a csatorna esti műsorában nagyon másképp, mint annak idején, a Mokka műsorvezetőjeként. 

demcsak-zsuzsa-hizas
Fotó: TV2/Pénzt vagy éveket!

Mivel a Pénzt vagy éveket! adásai felvételről mentek, pár héttel vagy hónappal az adásba kerülés előtt készültek. Demcsák Zsuzsán a március 21-én megrendezett Televíziós Újságírók Díja gálaestjén már nem láthattuk nyomát súlyfeleslegnek.

demcsak-zsuzsa-dijkioszto
Fotó: Televíziós Újságírók Díja

Most kiderült, mi okozta a 41 éves tévés megváltozott külsejét: Demcsák Zsuzsa a Borsnak azt mondta, egy betegség miatt hízott meg. 

- A műsor idején még volt rajtam súlyfelesleg a pajzsmirigybetegségem miatt. Mostanra sikerült beállítani a gyógyszeres kezelést, így visszanyertem a régi alakomat. Elképesztő örömmel tölt el, nem igazán szerettem visszanézni a régebbi képeimet - mondta a napilapnak. 

demcsak-zsuzsa
Fotó: TV2

Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz 2 műtermi fotóin és a TV2 augusztus 13-án tartott sajtótájékoztatóján már karcsún állt a fotósok kamerája elé.  

Cseke Katinka látványos fogyása

Cseke Katinka 106-ról 75 kilóra fogyott, új frizurát visel, és öt év után új ruhákat vásárolt magának. Annyira megváltozott, hogy sokszor régi kollégái sem ismerik fel.  

Ezt is szeretjük