Gáspár Evelin rengeteget fogyott - Testhezálló ruhában ilyen vékony
Gáspár Evelin az Ázsia Expressz 2 premier előtti vetítésén bomba formában volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2-n augusztus 26-án, hétfőn este startol el az Ázsia Expressz második évada, amelyben az egyik szereplőpáros Gáspár Evelin és nagybátyja, Gáspár Zsolt lesz. Zsoltira egyébként sokan emlékezhetnek a Győzike Show és az Édes élet című produkciókból is. Gáspár Evelin számára óriási kihívást jelentett a részvétel, előtte hónapokig koplalt, tudtuk meg tőle.

Az Ázsia Expressz 2 első részét kedden mutatták be premier előtt a sajtó képviselőinek, a vetítésen pedig természetesen a műsor sztárjai is jelen voltak, így Győzike 25 éves lánya is. Gáspár Evelin remek formában volt, egy testhezálló, fekete ruhát húzott, amelyben jól látszott, mennyire sokat fogyott. A fiatal lányról köztudott, hogy gyerekkorában sokáig küzdött súlyfelesleggel, 13 évesen 110 kilót mutatott alatta a mérleg, tinédzserként azonban sikerült lefogynia, később pedig szigorú diétával és rendszeres testmozgással formálta alakját.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@azsiaexpressztv2 🎥📺🔜

⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

December végén kapta a felkérést a TV2-től, hogy vegyen részt az Ázsia Expressz 2-ben, ennek a lehetőségnek nagyon meg is örült.

- Tudatosan készültem fel, volt az edzőmnél egy hathetes, Éhezők viadala nevű fogyókúrás verseny, aminek az volt a lényege, hogy ki fogy a legtöbbet. Körülbelül végig éheztem, napi háromszor edzettem, kettő box- és egy infratrainer edzésem volt - mesélte.

Ázsiában nagyon meleg volt az idő, erre úgy készült fel, hogy rendszeresen szaunázott, ráadásul thermoruhában, így jól bírta külföldön a hőséget. Elárulta azt is, miért vállalta el, hogy szerepeljen a műsorban.

- Nekem az volt a motivációm, hogy kimozduljak a komfortzónámból és az itthoni, anyagi javaknak nemet mondjak, azaz nincsen telefon, nincsen pénz, nincsen szállásom vagy saját fürdőszobám, úgyhogy ez egy nagyon jó, önmagammal való harc volt - magyarázta.

Hozzátette azt is, szerinte ez egy vissza nem térő lehetőség volt, hogy ilyen nem hétköznapi módon fedezhette fel Ázsia egy szeletét.

Gáspár Virág már 17 éves

Gáspár Evelin húga, a 17 éves Virág az utóbbi években egyáltalán nem szerepelt a képernyőn, így őt sokkal ritkábban lehet látni napjainkban. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a legfrissebb fotóit.

Ezt is szeretjük