Kandász Andrea 19 kilót fogyott: bomba formában van a 49 éves műsorvezető
Kandász Andi a nyáron azzal szembesült, hogy 86 kilóra hízott, és nem passzolnak a régi ruhái - ekkor kezdett fogyókúrázni.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mint sok más emberre, a tavaszi karantén alatt Kandász Andreára is észrevétlenül felszaladtak a pluszkilók: a nyár elején döbbenten vette tudomásul, hogy 86 kilót mutat alatta a mérleg.

Változtatott az étkezési szokásain, és elkezdett szedni egy gyógynövénykeveréket, mostanra pedig bomba formába került. 

Kandász Andrea 19 kilót fogyott

A 49 éves sztár a karanténidőszakban otthonról dolgozott, sokat főzött, és édességeket is készített. A bezártságnak és a sok finom falat elfogyasztásának meglett az eredménye. Amikor eljött a nyár, és elhívták egy eseményre, ahova csinosan fel kellett öltöznie, azzal szembesült, hogy a régi ruhái már nem passzolnak.  

- Ráálltam a férjem ezeréves mérlegére, ami sokkal többet mutatott, mint előtte. Ezen a ponton szembe kellett néznem a tényekkel, a valóság pedig 86 kiló volt. Először kiborultam, aztán dühös lettem, majd eldöntöttem, hogy most azonnal változtatnom kell!  

Kandász Andrea júniusban és szeptember végén.
Kandász Andrea júniusban és szeptember végén.
Fotó: Instagram/Kandász Andrea Official Page

- Amikor szembesültem vele, hogy ennyire elengedtem magam, megkérdeztem a férjem, hogy "te engem még így is szeretsz?" Persze azt válaszolta, hogy mindenhogy szeret, és azt mondta, hogy nem is látszik rajtam a fölösleg, de tudtam, hogy a válaszának egyik fele nem igaz, és nagyon is látszottak azok a hurkák - mesélte. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Motivációnak egy olyan fényképet használt, ami a 2019-es Ázsia Expressz 2 forgatásának végén készült róla, amikor a fizikai és lelki megpróbáltatások után nem volt rajta súlyfelesleg.  

- Nem irreális vágyaim voltak, nem akartam úgy kinézni, mint a kamaszok, ennek ellenére mégis annyi kilót nyomok most, mint húszévesen. Elkezdtem keresni, hogy mit rontottam el, min kell változtatnom. Most például sokkal több zöldséget és fehérjét eszem, de akkor sincs lelkiismeret-furdalásom, ha elmegyünk egy étterembe, és megeszem egy tál szarvaspörköltet. 

kandasz-andrea-lefogyott
Fotó: Lung András

A látványos fogyásban egy gyógynövénykeveréknek is szerepe volt, amivel Keleti Andrea is leadta a súlyfeleslegét. Kandász Andrea végül négy hónap alatt 19 kilót fogyott. Nem csak sokkal jobban érzi magát a bőrében, de sokkal energikusabbá is vált. 

- Volt még egy titkos fegyverem: van "tesztnadrágom" és "tesztszoknyám", amik először nagyon kicsik voltak. Heti kétszer felvettem, és minden alkalommal közelebb került a gomb és a lyuk. Amikor először sikerült begombolni, az számomra felért egy külföldi utazás okozta örömmel.

Fásy Zsüliett elképesztően lefogyott

Fásy Ádám lánya gyerekkora óta küzdött a pluszkilókkal. Az elmúlt két és fél évben viszont lépésenként, egy saját maga által hosszú távra kialakított étrenddel több mint 40 kilót fogyott. Képes összeállításunkban megnézheted, Zsülike mennyire megváltozott 22 éves korára.

Ezt is szeretjük