Az 51 éves Kandász Andrea szexi fürdőruhában: ostromolják a pasik az Instán
Kandász Andrea dögösen kivágott fürdőruhában szelfizett a szaunában.

kandász-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea fürdőruhás fotót lőtt magáról szaunázás közben. Az Instagramot legalább annyira felforrósította a kép, mint amilyen meleg a kabinban volt, a pasik csak úgy ostromolták az üzeneteikkel, miután meglátták, milyen szexi.

A wellnessezésre egy bronzárnyalatú, oldalt dögösen kivágott darabban ment, ami kihangsúlyozta karcsú alakját. 

Kandász Andrea fürdőruhában

A fürdőruhás képet az Instán és a Facebookon is megosztotta. Volt olyan kommentelő, aki nem bízta a véletlenre, hogy célt érjen a bókja, mindkét platformon megüzente a tévésnek, milyen bomba jól néz ki.

Szexi, dögös, bomba - ezek voltak a legsűrűbben előforduló jelzők a poszt alatt, persze akadtak pikánsabb megjegyzések is. Az egyik hozzászóló azt ajánlotta neki, legközelebb ruha nélkül menjen szaunázni, hisz úgy a legegészségesebb, míg valaki arra kérte, egy másik beállításból is készítsen magáról képet. Nem csak férfiak kommenteltek, volt egy hölgy, aki úgy fogalmazott, női szemmel is elképesztő formában van.

Az 51 éves műsorvezető alaposan megdolgozott a dicséretáradatért, összesen 23 kilót adott le. 2020 tavaszán még 86 kilót mutatott alatta a mérleg, ekkor határozta el, végleg leszámol a felesleggel. Évek óta tartja a súlyát, a fogyását pedig már több bevállalós fotón is megmutatta. 

Dundika élénkzöld bikiniben a családi fotón

Majkáék négyesben készítették a képet a tengerparton, fiaik, Marián és Olivér édesanyjukkal megegyező színű fürdőnadrágban pózoltak a fotón. Dundika pedig elképesztően dögös volt élénkzöld bikinijében.

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük