Az 51 éves Kandász Andrea fogyása után bikiniben: tátva maradt az olasz férfiak szája
Kandász Andrea 23 kilós fogyása után bikinifelsőre vetkőzött olaszországi nyaralásán.

kandasz-andrea-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea láttán tátva maradt az olasz férfiak szája, amikor az 51 éves sztár megmutatta bomba alakját egyik kedvenc sportja közben.

Férjével sítúrára indultak, és a márciusi ragyogó napsütésben a műsorvezető bikinifelsőre vetkőzött: több mint húszkilós fogyása után felszabadultabb, mint valaha. 

Kandász Andrea fogyása

Kandász Andrea férjével Olaszországban síelt. Feri kevesebbet csúszik, inkább sítúrázik, vagyis a pálya szélén meredeken menetel felfelé. A műsorvezető úgy döntött, ezúttal ő sem lefelé siklik a léceken, inkább élete párjával tart - nem is akárhogy. 

- A szikrázó márciusi napsütésben, gondoltam, napozok egy picit, így bikinifelsőben indultam útnak. A hüttében rendszeres, hogy a hölgyek a hirtelen jött tavasz láttán nekivetkőznek, a pályán azonban ez nem megszokott. Korábban én sem csináltam még ilyet, most is azért vettem a bátorságot, mert egyrészt tényleg nyáriasan tűzött a nap, másrészt jól érzem magam most a bőrömben. 

kandasz-andrea2

- Mióta Keleti Andi tanácsára egy palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentő segítségével 23 kilótól szabadultam meg, felszabadultabban viszonyulok a testemhez, kevesebb bennem a szorongás a külsőmmel kapcsolatban. A bikinis sítúrám nemcsak a férjemnél aratott sikert: éppen csúszott felénk egy oktató, mögötte libasorban a felnőtt tanítványai. A tanár úr annyira lesett, hogy végül elvétette az irányt. Közben hangosan kiabálták, hogy „Ciao bella!” Ilyen ez az olasz virtus, jót mosolyogtunk rajta Ferivel - mesélte a szőke sztár.

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsorvezető mindig is imádott síelni, még általános iskolás korában, Zakopanéban tanulta és szerette meg. Ezúttal Folgaridában volt férjével: fogyása után könnyedén síel öt órán keresztül, aztán - ahogy az az olaszoknál szokás - másokkal együtt bemegy a hüttébe, ahol hatalmas bulit csapnak. 

kandasz-andrea1

- Az, hogy 23 kilót fogytam, a sípályán is érezhető, most sokkal könnyebben megy a mozgás. Hihetetlen belegondolni, de olyan, mintha eddig egy negyedmázsás zsákot cipeltem volna a pluszkilóimmal, ami az ízületeimnek és az egészségemnek is komoly próbatétel volt, de ezt most végre sikerült letennem.

50 fölötti magyar sztárok fürdőruhában

Miután Marjai Judit egyik fotója 1981-ben az Ifjúsági Magazin címlapjára került, beindult fotómodell-karrierje, de azt saját döntése alapján még ebben az évtizedben be is fejezte. Átállt a kamera másik oldalára, de szépsége mit sem kopott, alakja pedig ma is irigylésre méltóan nőies. Képes összeállításunkban nemcsak Marjai Juditot láthatod fürdőruhában, hanem több ötven fölötti magyar sztárt is.

Ezt is szeretjük