Kandász Andrea 52 évesen titokban újra férjhez ment: ilyen szép menyasszony volt

Kandász Andrea és Borszéki Ferenc Koh Samui festői szigetén mondták ki egymásnak a boldogító igent.

kandasz-andrea-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kandász Andrea műsorvezető 25 éve van együtt férjével, Borszéki Ferenccel, akit a TV2-nél a közös munkának köszönhetően ismert meg.

A szerelmesek Thaiföld paradicsomi környezetében, Koh Samui szigetén mondták ki egymásnak ismét a boldogító igent. A Mokkában meséltek a nagy napról és házasságukról.

Kandász Andrea esküvője

Kandász Andrea elárulta, hogy hosszú előkészületek előzték meg a titokban szervezett, nagy napot, amely mindkettejük számára mesésre sikerült, és örökre felejthetetlen emlékként gondolnak majd vissza rá.

kandasz-andrea-ferje-kep
Fotó: TV2/Mokka

- Kvázi először történt meg a házasságunk megújítása. Nagyon sokat terveztük és szerveztük, hogy mikor és hol legyen. A 25 éves évfordulónk tavaly decemberben volt, de stresszesen nem akartunk belemenni. Férjem szervezett mindent.

Az operatőr Borszéki Ferenc imádja meglepni feleségét, így egy kis csavarral sikerült is hatalmas boldogságot okoznia a műsorvezetőnek.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Elmentünk Thaiföldre, és úgy voltam vele, hogy ha találunk olyan helyszínt, ami tetszik nekünk, akkor jó lesz, ha nem, akkor nem. Az utolsó héten ahelyett, hogy a strandra vittem volna Andreát, megálltunk egy esküvőiruha-szalon előtt, ahol kiválasztottuk a ruháját. Nagyon kedvesek voltak, és ez az egész életünk legszebb élménye volt.

Szerencséjükre nem voltak egyedül a jeles napon, egy közelben lévő házaspár felajánlotta, hogy megörökíti őket és a felejthetetlen pillanatokat.

- Egy müncheni házaspár vett fel minket drónnal. Teljesen véletlenül voltak ott, mi pedig nagyon örültünk nekik. Ez a szerelmesek és a nászutasok szigete, így nagyon könnyű volt megszervezni az egészet - mesélte Kandász Andi. 

A pár nagy tervet tűzött ki maga elé: 25 helyszínre szeretnének ellátogatni a következő évük során. Mindketten kalandvágyóak és imádnak utazni, amit a mostani útjuk is hűen tükrözött a szőkeség szerint. 

- Az a tervünk, hogy 25 helyre eljussunk egy év alatt. Már most a szigeten voltunk vagy 45 helyen, 4000 km-t tettünk meg összesen. Az Ázsia Expressz helyszíneit is végigjártuk, nagyon érdekes volt visszatérni azokra a helyekre, ahol a verseny folyt.

Tökéletesen működő, harmonikus házasságuk titkáról Borszéki Ferenc rántotta le a leplet.

- Mi nagy szimbiózisban élünk, két olyan fél vagyunk, akik teljesen különbözőek. Szerintem, ha egyformák lennénk, akkor nem egészítenénk ki a másikat.  

Olvass Orosz Barbara esküvőjéről!

A Mokka műsorvezetője és kedvese gyakorlatilag az első pillanattól érezték, Isten is egymásnak teremtette őket.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük