Kállay-Saunders András tagadja, hogy kidobták egy szórakozóhelyről: elmondta a saját verzióját

Kállay-Saunders az Instagramon árulta el, mi történt valójában szombat este a fővárosi szórakozóhelyen.

kállay-saunders-andrás-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Rengeteg cikket lehetett olvasni az elmúlt napon arról, hogy Kállay-Saunders András egy szórakozóhelyen keveredett botrányba. A hírek szerint az énekest és barátait kidobták egy fővárosi szórakozóhelyről helytelen magatartásuk miatt.

Állítólag a baráti társaság hangoskodott, rugdosódott, többször is rájuk kellett szólni. Majd az egyik férfi és a barátnője hangos vitában törtek ki, a vita hevében előbbi két asztalt tört szét, ezután dobták ki őket a buliról - állította a Promotions.hu-nak egy neve elhallgatását kérő informátor, aki elmondása szerint szemtanúja volt a történteknek.

Kállay-Saunders András szórakozóhelyi botránya

A Megasztár felfedezettje először nem akart beszélni a történtekről, de végül úgy érezte, nem hagyhatja annyiban a dolgot. Instagram-videó formájában osztotta meg a követőivel a saját verzióját, ami szerint a fent említetteknek csak a töredéke igaz.

- Az egyik barátomnak volt a szülinapja. Elmentem a szórakozóhelyre, ott találkoztunk. Beköszöntem, beszélgettünk, kikértünk pár italt - tipikus dolgok, amiket csinál egy ember egy szülinapon vagy, amikor megy bulizni. Senki nem hangoskodott, nem viselkedett hülyén, mindenki normális, kulturált ember a társaságban. Az egyik barátom meg a barátnője összevesztek, ez egy normális dolog, mindenki veszett már össze életében a párjával. A fiú az asztalra csapott a kezével, a biztonsági őr kivitte a helyről. Ezt jogosan tette, nem kellett volna rácsapni az asztalra. Ennyi az egész - mondta el a videóban.

Kállay-Saunders András édesanyja
Kállay-Saunders András édesanyjának szépségén ámultak a követői. Nem csoda, hiszen Kállay Katalin a '70-es és '80-as évek egyik felkapott magyar szupermodellje és nemzetközileg is sokat foglalkoztatott sztármanökenje volt.

Cover-fotó: Life TV/Ébredj velünk!

Ezt is szeretjük