Ördög Nórát egy műsorba akarták rakni Kajdi Csabával: ezért hiúsult meg a a közös munka

Benne volt a pakliban, hogy együtt lássuk Ördög Nórát és Kajdi Csabát a képernyőn, erre is fény derült a Femina Klub hétfői előadásán.

kajdi-csaba-és-ördög-nóra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kajdi Csaba volt a Femina Klub sorozatának legutóbbi vendége, a hétfő esti, telt házas előadáson Szily Nórával beszélgetett az influenszerek hamis világáról, a saját életéről, emellett a hazai hírességek közül is többen a porondra kerültek. 

A Visage Models alapítója az elmúlt pár évben hazánk legnépszerűbb megmondóemberévé vált az Instagramon, ahol nap mint nap görbe tükröt tart a magyar sztárvilág elé, mindezt egyedi és humoros stílusban teszi meg, amit egyszerűen nem tudnak megunni a követői. A 90 perces előadása alatt szóba került Ördög Nóra neve, akit a közösségi oldalán többször bírált már. Érdekes, hogy egyszer majdnem egy műsorba kerültek, de végül meghiúsult a projekt.

Kajdi Csaba és Ördög Nóra 

Kajdi Csaba egyik alkalommal egy castingon vett részt a TV2-nél, az volt a terv, hogy együtt zsűrizik a műsorvezetőnővel.

profimedia-0718337081
Fotó: Profimedia / Trenka Attila

- Egyszer voltam egy castingon, hogy zsűrizzünk együtt, valamelyik szerkesztő erre azt mondta a Nórinak: "Menni fog, jóban lesztek?" - emlékezett vissza.

Ezután felidézte Ördög reakcióját, még a hanghordozását is leutánozta, ami kissé vehemensen és passzív-agresszívan hangzott.

- "Persze, hogy jóban leszünk, nekem semmi bajom nincs a Csabival!" Fú, tök jó hangulat lesz itt, gondoltam. Aztán takába is raktak engem pillanatok alatt.

profimedia-0498482625
Fotó: TV2 / Nicsak, ki vagyok?

Neki nincs semmi baja Ördög Nórával, elismeri a munkásságát, szerinte 15 éve ő az egyik legkiemelkedőbb hazai tévés. Csak azt nem érti vele kapcsolatban, miért adja a nevét mindenféle termékhez.

- Én jóban vagyok vele, már ő nincs velem jóban! Én bírom őt. (...) Nem is értem, miért kell megsértődnie. Ha azt mondaná: "Tudod, mennyit kaptam azért a törlőkendőért? Három gurigát!" Ott a pont, Nóri!

Ördög Nóra fürdőruhában: Insta vs valóság

A dögös, élénk rózsaszín fürdőruhában profi fotós férje is lőtt pár képet róla. A család hivatalos Instagram-oldalára nem csak ez a kép került fel.

Cover- és ajánlóképek: TV2 Sajtóklub

Ezt is szeretjük