Óriási a különbség a profi modellek és Instára pózolók között: Kajdi Csaba nem finomkodott

Kajdi Csaba nem rejtette véka alá, mi a véleménye az Instagramra pózolókról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kajdi Csaba a Visage modellügynökség tulajdonosként és influenszerként nem rejti véka alá a véleményét, különösen olyan témákban nem, amelyek érintik a modellek világát. 

A modellügynökség vezetője szerint nem lehet egy lapon említeni a profi modelleket és a kizárólag Instagramon pózoló-reklámozó, tiszavirág-életű fiatalok produktumát.

Kajdi Csaba a modellekről

A közösségi oldalak megmondóembere foggal-körömmel harcol a tehetséges, profi modellek presztízséért. 

- Teljesen más egy olyan Insta-modell, aki csak ott, abban a térben létezik és fotózkodik, mint az, aki profiként dolgozik a valódi modellszakmában. Az előbbieknél gyakran látni egy teljes átalakítást is akár: megváltoztatják a járomcsontjukat, feltöltetnek ezt vagy azt. A profi modellek világában ilyenről szó sincs! A természetesség a lényeg, mert ha valaki erre a szakmára született, akkor nem lesz több, jobb, szebb attól, hogy átalakíttatja magát.

Úgy jó, ahogy van, nincs szükség átszabásra. 

Mihalik Enikőt is Kajdi Csaba fedezte fel, és egyengette a nemzetközi modellkarrierjét.
Mihalik Enikőt is Kajdi Csaba fedezte fel, és egyengette a nemzetközi modellkarrierjét.
Fotó: Profimedia

- Nem egyszer fordult olyan elő, hogy szólnom kellett egy lánynak, aki modellkedni szeretett volna, hogy hagyjuk a zselés műkörmöt, a bevarrt hajat. Nincs ezekre szükség!

Vagy alkalmas vagy erre a szakmára a természetes adottságaid miatt, vagy nem

- mondta a 95.8 Sláger FM-en RádiósCyla. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Kajdi Csaba sok mindent megtapasztalt már a modellszakmában töltött évei alatt, így azt a következtetést is leszűrte: a szépség nem elegendő, hogy valaki jó modell legyen.   

kajdi-csaba2
Fotó: TV2/Nicsak, ki vagyok?

- Olyan is előfordul, hogy valaki világszép, mégis alkalmatlan erre a szakmára. Az egyik modellemnek például nem sikerült megérteni a mozgójárda lényegét egy munka alkalmával. Azon kellett volna végigsétálnia. Nem értette, hogy erről le kell majd lépnie, így egyszerűen levetődött a végén.

A 3000 eurós cipőjét pedig, amit az ügyfél adott rá, szépen bedarálta az egész szerkezet.

- Úgyhogy nem elég a természetes adottság, kell a rátermettség is ahhoz, hogy valaki helyt tudjon állni - árulta el a Sláger Reggel műsorvezetőinek Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak.

Liptai Claudia lánya kifutómodellként

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lányából gyönyörű és magas tinédzser lett, akit felfedezett a divatszakma. Gesztesi Panka mutatta be a Sugarbird 2022-es kollekciójának egyik ikonikus darabját is.

Liptai Claudia lánya gyönyörű volt a divatbemutatón: Panka így vonult a kifutón

Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka mutatta be a Sugarbird ikonikus kreációját.

Elolvasom
Ezt is szeretjük