Kajdi Csaba beszólt Ördög Nórának és a Dancing with the Stars több szereplőjének is
Kajdi Csaba odamondott a Dancing with the Stars zsűrijének és a szereplőknek is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kajdi Csaba nem fogta vissza magát a Dancing with the Stars szereplőinek és zsűritagjainak véleményezésekor. 

Azt is elárulta a 24 óráig elérhető Insta-storyjában, hogy őt is felkérték, szerepeljen a műsorban. 

Kajdi Csaba beszólt Ördög Nórának

- Engem is hívtak, anyukám! Tyű, mondom, ezt ez előkelő társaságot, 16 hetet itt eltölteni vagy nyolcat. Rubint Réka meg az Exatlonos Zsuzsi, ők a sztárok. Te meg tudod, mi vagy? A csicska néző! Nem hiszem el! „Egy álom vált valóra!” - mondja a Rubintos Réka. Mit játszod meg magad? - ekézte a szereplőket. 

kajdi-csaba2
Fotó: Profimedia

Azt mondta, a felkéréskor azt válaszolta, ha egy 195 centis, brazil capoeirást raknak mellé, akkor megy. De persze csak viccelt. Ő nem akar sem Ázsiában bogarat enni és éhezni, sem táncos műsorban szerepelni. 

A 3. évad zsűrije: Szente Vajk színész, rendező, író, műsorvezető, Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész és koreográfus, rendező, a Szegedi kortárs balett művészeti vezetője, Ördög Nóra és Bereczki Zoltán.
A 3. évad zsűrije: Szente Vajk színész, rendező, író, műsorvezető, Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész és koreográfus, rendező, a Szegedi kortárs balett művészeti vezetője, Ördög Nóra és Bereczki Zoltán.
Fotó: TV2

- Nem nagyon szeretnék táncolni ott, ahol egy remek szakmai zsűri, mondjuk, a mórahalmi Móra Ferenc Gimnázium végzős osztálya táncversenyének nyertese lenne az én zsűrim, aki elmondaná, hogy egyébként a tangódnál a forgás jobbról vagy balról milyen volt, vagy nem volt. És egy vízilabdás, egy alakforma és egy jogtudós mellett kellene ezt csinálni - ekézte a résztvevőket. 

A mórahalmi zsűritag nyilvánvalóan Ördög Nóra, aki évekig versenytáncolt, vezette az RTL Klubon a Szombat Esti Láz című táncos show-műsort, és ő az egyedüli, aki a Dancing with the Stars első két évada után a harmadik évadában is az ítészek között foglal helyet.

Ők a 2022-es Dancing with the Stars szereplői

A Dancing with the Stars harmadik évadában tíz híresség - öt nő és öt férfi - bizonyíthat profi táncpartnere oldalán. Képes összeállításunkban mutatjuk, kik ők!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük