Kajdi Csaba hoppon maradt: egy sportos pasi miatt utazott Amerikába, de nem várta senki

Kajdi Csabát az első amerikai útja során több alkalommal is a sírás kerülgette.

Kajdi Csaba amerikai útja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kajdi Csaba egyik első amerikai kiruccanása nagyon emlékezetesre sikeredett. A modellügynökség vezetője egy sportos fiatalember miatt utazott ki. 

A kaland nem indult egyszerűen: Robert nem várta őt Portlandben. 

Kajdi Csaba amerikai útja

- Megérkeztem, ő meg sehol sem volt. Kiderült, hogy valahova elutazott iskolát nézni. Állítólag hagyott nekem kulcsot, de persze sehol sem találtam. A helyiek nagyon kedvesek voltak, próbáltak segíteni, minden lábtörlőt felemeltünk, minden követ arrébb tettünk, de kulcs, az nem volt. Én meg alig tudtam akkor még angolul, tiszta ciki volt - emlékezett vissza a 95.8 Sláger FM-en RádiósCyla. 

kajdi-csaba
Fotó: Sláger FM

A haragja hamar elszállt, amikor Robert visszatért, közös programot is csináltak, de a görkorizás sem alakult jól. 

- Ő egy nagyon sportos fiatalember volt, úgyhogy szerettem volna tartani vele a lépést. Adott is egy görkorit, én meg el is indultam vele. Annyira, hogy már négy és fél órája köröztem Portlandben, véresre törte a lábamat a cipő, miközben azt sem tudtam, hol vagyok. Portland túloldalán ültem egy padon, már este 11 volt, és zokogtam. Ha Robert nem jár arra a tragacsával, lehet, hogy még mindig ott köröznék - idézte fel a történteket a Sláger Reggelben Kajdi Csaba. 

Kajdi Csaba kiakasztja idős szomszédját

Kajdi Csaba imád grillezni, ezt itthon és franciaországi lakásában is gyakran teszi, de utóbbi helyen a szomszédja nem díjazza, állandóan balhézik miatta. 

Kajdi Csaba ezzel megy a szomszédja idegeire: az idős nő a rendőrséggel fenyegetőzik

Kajdi Csaba imád grillezni, ezt itthon és franciaországi lakásában is gyakran teszi, de utóbbi helyen a szomszédja nem díjazza.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: Instagram/Kajdi Csaba

Ezt is szeretjük