Hien 8 év után visszatért Amerikából: az énekesnő ezért jött vissza Magyarországra

Hien ismét Magyarországra tette vissza a székhelyét.

Hien visszaköltözött Amerikából
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2008 augusztusában indította el a TV2 a Megasztár negyedik évadát, amelyben az akkor még csak 14 éves Hien Nguyen is feltűnt versenyzőként. 

Percek alatt levette a lábáról a zsűrit és a nézőket is, tehetségét nemcsak itthon, hanem Amerikában is kamatoztatta.

Hien visszaköltözött Amerikából

2014-ben nyert felvételt Amerika egyik legelismertebb felsőoktatási intézményére, a Berklee College of Musicra. 2019-ben diplomázott, majd zenei producerként kezdett el dolgozni a tengerentúlon. Nemrég hosszabb időre hazatért. 

"Hazajöttem családozni, természetbe elvonulni, új lemezanyagot alkotni, de pár helyen koncertezni is" – írta a megosztott képe alá az Instagramon.

Az énekesnőt nagy megtiszteltetés is érte, ugyanis októbertől egy elismert musicalben csillogtathatja meg a tehetségét a Madách Színházban.

- Benne vagyok a Six című musicalben, októberben kezdek Budapesten. Aki új itt, talán meglepődött, hogy nem csak egy elektronikus zenét kedvelő lány vagyok. Bizony ott van bennem a színházi gyerek - mesélte a Blikknek.

Nézd meg a Megasztár gyereksztárját, Patai Annát esküvői ruhában!

Patai Anna már nagyon izgatott a nagy nap miatt, eddig még nem találta meg az álomruháját. Nézd meg Te is, hogyan fest napjainkban az énekesnő!

A Megasztár cuki gyereksztárja volt: a 23 éves Patai Anna az esküvői ruhapróbán ilyen gyönyörű volt

Patai Anna már nagyon izgatott a nagy nap miatt, eddig még nem találta meg az álomruháját.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Hien

Ezt is szeretjük