A 2005-ös Megasztár álompárja: ma 3 közös gyermeket nevel Varga Feri és Balássy Betty
Íme azok a magyar énekesek, akik a színpadon szerettek egymásba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy tartják, a művészemberek sokkal érzékenyebbek az átlagnál. Az érzelmesség kell is a színpadon, ennek a tulajdonságnak köszönhetően tudják olyan hitelesen közvetíteni szerzeményeik üzenetét a közönség számára.

Szintén ennek köszönhető, hogy sok zenész a szakmában találja meg élete párját. Hiszen, ha két impulzív ember összekerül, hamar kiderül, ha többet éreznek egymás iránt. Varga Feri is a rivaldafénynek köszönheti, hogy rátalált a szerelmére. A 2005-ös Megasztár legjobb férfihangja a verseny alatt habarodott bele a produkció vokálszekciójának vezetőjébe, Balássy Bettybe.

Énekesek, akik a színpadon találtak egymásra

Noha annak idején rajtuk kívül nem sokan hittek abban, hogy a kapcsolatnak van jövője, az élet őket igazolta. 2007-ben házasodtak össze, így immár 15 éve élnek boldogan férj és feleségként. 

- Tényleg csak mi ketten bíztunk a szerelmünkben az elején. Sok nehézséggel megküzdöttünk, amíg ide eljutottunk. Mi mindig mindent meg tudunk beszélni, sőt azt is már az elején megbeszéltük, hogy szólunk a másiknak, ha valami zavar minket. És ez működik. Nálunk nincs munkamegosztás, mindenki mindent csinált - mesélte a szőke énekesnő az AC News interjújában 2019-ben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Szerelmük az idő próbáján kívül a közös munka hátulütőit is kibírta. Bár sokan azt vallják, nem szerencsés együtt dolgozni a szeretteinkkel, ők ezalól kivételt képeznek: 2006 óta négy közös lemezük jelent meg, és rengeteg fellépést vállalnak együtt. A zenei életben elért sikereiken kívül három közös gyermekükre, Rózára, Dánielre és Miksára is büszkék lehetnek. 

Nem ők az egyetlen zenész sztárpár, akik a színpadon és a magánéletben is társai egymásnak. Képes összeállításunkban olyan énekeseket mutatunk, akiket a közös munka hozott össze.

Ezt is szeretjük