A 2005-ös Megasztár álompárja: ma 3 közös gyermeket nevel Varga Feri és Balássy Betty

Íme azok a magyar énekesek, akik a színpadon szerettek egymásba.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tartják, a művészemberek sokkal érzékenyebbek az átlagnál. Az érzelmesség kell is a színpadon, ennek a tulajdonságnak köszönhetően tudják olyan hitelesen közvetíteni szerzeményeik üzenetét a közönség számára.

Szintén ennek köszönhető, hogy sok zenész a szakmában találja meg élete párját. Hiszen, ha két impulzív ember összekerül, hamar kiderül, ha többet éreznek egymás iránt. Varga Feri is a rivaldafénynek köszönheti, hogy rátalált a szerelmére. A 2005-ös Megasztár legjobb férfihangja a verseny alatt habarodott bele a produkció vokálszekciójának vezetőjébe, Balássy Bettybe.

Énekesek, akik a színpadon találtak egymásra

Noha annak idején rajtuk kívül nem sokan hittek abban, hogy a kapcsolatnak van jövője, az élet őket igazolta. 2007-ben házasodtak össze, így immár 15 éve élnek boldogan férj és feleségként. 

- Tényleg csak mi ketten bíztunk a szerelmünkben az elején. Sok nehézséggel megküzdöttünk, amíg ide eljutottunk. Mi mindig mindent meg tudunk beszélni, sőt azt is már az elején megbeszéltük, hogy szólunk a másiknak, ha valami zavar minket. És ez működik. Nálunk nincs munkamegosztás, mindenki mindent csinált - mesélte a szőke énekesnő az AC News interjújában 2019-ben.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Szerelmük az idő próbáján kívül a közös munka hátulütőit is kibírta. Bár sokan azt vallják, nem szerencsés együtt dolgozni a szeretteinkkel, ők ezalól kivételt képeznek: 2006 óta négy közös lemezük jelent meg, és rengeteg fellépést vállalnak együtt. A zenei életben elért sikereiken kívül három közös gyermekükre, Rózára, Dánielre és Miksára is büszkék lehetnek. 

Nem ők az egyetlen zenész sztárpár, akik a színpadon és a magánéletben is társai egymásnak. Képes összeállításunkban olyan énekeseket mutatunk, akiket a közös munka hozott össze.

Ezt is szeretjük