Kabát Peti párját zokogva kellett kivinni a Sztárbox ringjéből: ijesztő, mi történt

Kabát Petit úgy kiütötte Rácz Jenő, hogy az orvosi csapatnak azonnal a szorítóba kellett rohannia. Mindenki ledermedt a gálán.

kabát-c

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este lezajlott a Sztárbox utolsó negyeddöntője: az est fő mérkőzése a Rácz Jenő és Kabát Peti összecsapás volt.

A séf és az egykori válogatott focista köztudottan jó barátok, de mindketten hangsúlyozták, a meccs erejéig félreteszik ezt, nem fogják kímélni egymást.

Kabát Peti a Sztárboxban

Ez így is történt: már az első menet kőkeményre sikerült, de ami a másodikban történt, arra senki sem számított: Rácz Jenő akkora ütést mért Kabátra, hogy az ájultan esett a földre. A kommentátori állásban Kovács Koko István azonnal kiáltott az orvosi csapatnak, hogy rohanjanak a szorítóba (az ijesztő jelenet a 4 perc 20 másodperctől látható a videón).

Kabát Peti párja is rögtön felrohant a ringbe, a férfi nevét kiabálta, majd amikor megkérték, kicsit menjen arrébb, zokogásban tört ki. Teljesen kétségbeesett, Kabát edzője és a szurkoló Curtis segített levinni a közönségbe.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Az egész sportcsarnokban megfagyott a levegő, még a műsorvezetőket is megviselte az eset, a nézők pedig síri csendben figyelték, mi történik. Végül Kabát visszanyerte az eszméletét: feltehetőleg agyrázkódást szenvedett.

kabát
Fotó: RTL/Sztárbox

Az eredményhirdetésre már annyira jól volt, hogy oda tudott állni Rácz Jenő mellé. Utóbbit is megviselték a történtek, többször megölelte, és meg is puszilta a barátját. Később Héder Barnának azt nyilatkozta, mindezt majd el kell rendeznie magában.

Csobot Adél bakija a Sztárboxban

Augusztusban az RTL nagy őszi sajtótájékoztatóján derült ki, hogy Szujó Zoltán és Héder Barna mellett Csobot Adél lesz a Sztárbox egyik műsorvezetője. Október 28-án láthattuk a triójukat először adásban, utóbbi az élő közvetítés során bakizott nagyot.

Cover-fotó: RTL/Sztárbox

Ezt is szeretjük