Elzavarta otthonról feleségét az Irigy Hónaljmirigy sztárja - Ezért küldte el az asszonyt
Kabai Laci műtétje után ezért zavarta el otthonról feleségét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Kabai Laci, az Irigy Hónaljmirigy dobosa régóta halogatott dologra szánta rá magát: megműttette a szemét. Azóta nem fordulhat többé elő, hogy összekeveri a dalok sorrendjét, vagy, hogy teljesen más jelmezbe öltözik a koncerteken. Míg a többiek örültek a változásnak, otthon épp emiatt került konfliktusba a feleségével, akit elzavart otthonról. 

Az ötvenéves zenésznek azért volt szüksége a beavatkozásra, mert a koncerten több bonyodalom is származott abból, hogy nem látott jól. 

- Nem nagyon szeretek foglalkozni a korommal, de be kell ismerni, van, ami már nem működik úgy, mint fiatalabb koromban. Nemrég akadt miattam néhány elég forró helyzet a fellépéseken. Többször előfordult, hogy más dalt kezdtem el játszani, ami csak akkor esett le, mikor az egész zenekar hátrafordult, hogy melyik rendezvényen vagyok. Az egyik legcikibb helyzet az volt, mikor egy koncerten annyira elnéztem a dallistát, hogy Kis Grófo helyett ByeAlexnek öltöztem. Nagyon kevés időnk van átöltözni két produkció között, ezért fontos, hogy minden gördülékenyen menjen. Hát akkor aztán volt nagy kapkodás.

- Ezek miatt is szántam végül rá magam a műtétre a margitszigeti szemklinikán. Szerencsére a vizsgálatok alapján alkalmasnak bizonyult a szemem a beavatkozásra, és az operáció óta olyan élesen látok, hogy Darth Vader sem csinálhatta volna jobban a lézerkardjával. 

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai nagyon örültek a beavatkozásnak és a pozitív eredménynek, otthon viszont azért akadt némi bonyodalom a műtét után. 

- Megkérdeztem a feleségemtől, hogy "Maga kicsoda"? Majd felszólítottam, sürgősen hagyja el a házamat, mert mindjárt hazaér az asszony, és marha nagy balhé lesz! - mesélte viccelődve Kabai Laci, aki a többiekkel együtt már nagyon készül a február 10-i arénás nagykoncertre. 

Ezt is szeretjük