Judy lánya 10 éves lett: Maja az édesanyja szép hangját is örökölte
Judy lánya december 29-én ünnepelte 10. születésnapját. Maja, ahogy nő, egyre jobban hasonlít az énekesnőre.

beauty and style
Top olvasott cikkek

1995-öt írtunk, amikor Judy debütált a nagyközönség előtt, élete első fellépése a Pop-rock Fesztiválon volt 21 évesen. Ezután kiadta önálló lemezét Vad tangó címen, de az igazi sikereket nem szólóban, hanem csapatban érte el. A Groovehouse zenekarban egy ország zárta a szívébe.

Az énekesnő mindig tudta, a színpad a jövője. Már kislányként kijelentette az édesanyjának, hogy a zenével szeretne foglalkozni, de Judit ragaszkodott hozzá, hogy a biztonság kedvéért a lányának egy szakma is legyen a zsebében, így szerezte meg a varrónői képesítést.

Judy lánya 10 éves lett

Könnyen lehet, hogy Judyra is vár majd egy hasonló beszélgetés a kislányával: nagyon úgy tűnik, hogy Maja egyre jobban húz a színpad irányába. A tündéri kislány 2021. december 29-én lett tízéves, édesanyja pedig elkezdte észrevenni, hogy nem csak a vonásait, a tehetségét is örökölte.

Ha egy évvel ezelőtt kérdezték volna a 47 éves előadótól, hogy csemetéje vajon a nyomdokaiba lép-e, akkor biztosan nemmel válaszol.

- Pedig tisztán énekel, szép hangja van, remek hallása, de inkább táncol. Most viszont egy picit elbizonytalanodtam. Karácsonyra ugyanis mikrofont kért, meg hangfalat, és azóta énekli a kedvenc számait. Kocsis Paulina zenéit például nagyon szereti - mesélte a Blikknek.

A cikk az ajánló után folytatódik

Azon a fotón is éppen mikrofont tart a kezében, amit édesanyja a születésnapi bulijáról posztolt. Maja olyan rutinosan tartja, mintha tényleg erre a pályára született volna. 

Nem csak az éneklés a közös program, sokszor szoktak együtt sürögni-forogni a konyhában.
Nem csak az éneklés a közös program, sokszor szoktak együtt sürögni-forogni a konyhában.
Fotó: TV2/Tények Plusz

Maja tehetségét nem csak a szerettei, az iskolai tanárai is kiszúrták. Meg is lepődtek, hogy Judy annak idején nem ének-zenei tagozatra, hanem németre íratta be a kislányt.

Dobó Kata és ritkán látott lánya

Dobó Kata 2012 februárjában adott életet kislányának, Szofinak, aki jövő hónapban a kerek tizedik születésnapját ünnepelheti. A 47 éves sztár gyermekét óvja a nyilvánosságtól, de új filmje díszbemutatóján kivételesen vele együtt jelent meg 2021 decemberében. 

Ezt is szeretjük