Judy így nézett ki súlyos autóbalesete előtt: megmutatta régi fotóit

Judy - hihetetlen kitartásának hála - felépült életveszélyes sérüléseiből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

1998. december 14-én Judy és zenésztársai, Baktai Anikó és Kárpáti Zsolt Szolnok felé tartottak, amikor összeütköztek egy teherautóval. A baleset következtében mindannyian megsérültek, de az énekesnő sebesülései voltak a legsúlyosabbak: több csontja eltört, tüdejét átszúrta az egyik bordája, illetve a karambol következtében felismerhetetlenségig roncsolódott az arca.

Nyolc éven át kemény lelki és fizikai fájdalom gyötörte, de kitartásának és hihetetlen akaraterejének köszönhetően sikerült felépülnie. 36 alkalommal operálták meg az arcát, és hosszú folyamat volt, mire elfogadta, a külseje sosem lesz a régi, helyette egy másik arc néz vissza rá a tükörből. 

Judy az autóbalesete előtt

Az elmúlt években valóra váltotta mindazt, amiről kislányként álmodott: amellett, hogy sikeres énekesnő, édesanya lett. "Én nagyon büszke vagyok arra, hogy túléltem az elém gurított “akadályokat”, és végigvittem a céljaimat, valamint elértem mindent, amit abban az időben megálmodtam magamnak!" - emlékezett vissza az Instagramján.

"Minden amit elterveztünk holnapra, egy pillanat alatt változtatja meg egy váratlan fordulat! Egyik napról a másikra kell új terveket szőni, és tervezni egy előre beláthatatlan utat… Ezek lehetőségek! Én kaptam egy új lehetőséget az élettől, ami megtanított küzdeni, és használni az erőm" - írta a baleset legutóbbi évfordulóján, 2022 decemberében.  

Judy a közösségi oldalán mutatta meg, hogy nézett ki a súlyos autóbaleset előtt, valamint olyan régi képeket is mutatott, amelyek műtétei után készültek róla.

Ezt is szeretjük