Judy és ritkán látott édesanyja ennyire hasonlítanak: Judittal legjobb barátnők
Judy nemcsak a bájos vonásokat, hanem a pörgős személyiségét is az anyukájától örökölte.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Judy mindössze 21 éves volt, amikor bekerült a köztudatba. 1995-ben debütált énekesnőként a Pop-rock Fesztiválon, és még abban az évben kiadta az első önálló lemezét Vad tangó címmel. Az országos ismertségre három évet kellett várnia, 1998-ban csatlakozott a Groovehouse zenekarhoz, innentől kezdve ismerte meg mindenki a nevét.

Immár 26 éve van a pályán, népszerűsége kicsit sem kopott. A mai napig sokszor láthatjuk különböző show-műsorok vendégeként, rendszeresen koncertezik a formációval, és az Instagramon is közel 50 ezren követik. 

Judy és ritkán látott édesanyja, Judit

Sosem részegítette meg a siker, ebben nagy szerepe van az édesanyjának. Judittal nagyon különleges a kapcsolatuk, legjobb barátnők, akik mindent megosztanak egymással. 

Bár mindig támogatta zenei pályafutását, Judit ragaszkodott hozzá, hogy lányának egy szakma is legyen a zsebében. Az énekesnő így családi örökségként végzett varrónőként, csakúgy mint az édesanyja. Ám nem ez az egyetlen dolog, amiben az asszonyra ütött. Vonásait és energikus lendületét is örökölte.

A cikk az ajánló után folytatódik

Judit 2021-ben tölti be 65. életévét, de fiatalokat megszégyenítő pörgősséggel éli a mindennapjait. Nem marad le a közösségi média világában sem, például saját Instagram-oldallal is rendelkezik.

- Anyukám egy vidám, bulis csaj, akit még a barátaim is imádnak, nem egy közülük „anyának” hívja őt. Eljár velünk a nagyobb koncertekre, táncol, énekel, ő aztán tényleg nagykanállal falja az életet! Én ezt legfőképpen annak tudom be, hogy mindössze tizenhét éves volt, mikor megszülettem, a fiatalságát nekünk, azaz a családjának adta, és most pótolja, ami akkor kimaradt - mesélte Judy a Best magazinnak 2021 októberében.

Igaz, nem sokszor, de néha posztolnak pár közös képet, amelyeken olykor Judy kislánya, Maja is szerepel. A kommentelők ilyenkor sosem hagyják szó nélkül, hogy nemcsak az anya-lánya páros, hanem az unoka is nagyon hasonlít a nagymamájára.

Judy és 12 évvel fiatalabb férje

Judy második házasságában tudott teljes mértékben kiteljesedni, Balázs oldalán ízig-vérig nőnek érzi magát. Az énekesnő és férje már 12 éve bolondulnak egymásért. Képeken mutatjuk, mennyire összeillenek.

Ezt is szeretjük