Szabó Zsófi falatnyi miniruhában ment a JOY-partira: íme az est legdögösebb sztárjai

Képeken Szabó Zsófi és a JOY Magazin 25. születésnapi partijának legcsinosabb sztárjai.

JOY születésnapi partija
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Szabó Zsófi szexi miniruhában jelent meg a JOY Magazin partiján, melyen a lap 25. születésnapját ünnepelték szerda este. 

Az eseményen hírességek és több egykori címlapsztár is részt vett, így a színésznő-műsorvezető is, aki tavaly júliusban szerepelt a borítón. 

A JOY születésnapi partija

Az első lapszám 1998 nyarán jelent meg, az ünnepi, a negyed évszázados kiadás pedig 2023. augusztus 23-án. A JOY Magazinból eddig 15 118 306 példányt értékesítettek. A jubileumi kiadás borítóján a magazin első magyar címlapsztárjai, Dobó Kata, Ónodi Eszter és Osvárt Andrea szerepelnek - ők is jelen voltak a szülinapi partin.

Az esten Szabó Zsófi körül csak úgy kattogtak a vakuk, a szőke sztár egy falatnyi, fekete miniruhában jelent meg a rendezvényen, ami kihangsúlyozta karcsú alakját. Képgalériánkban megnézheted őt és az est legdögösebb sztárjait. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Glamour-gála 2023

Képgalériánkban megnézheted a 2023-as Glamour-gála legdögösebb sztárjait!

Szabó Zsófi überszexi bőrruhában: a Glamour-gála legdögösebb sztárja volt

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük