Som-Balogh Edina szexibb volt, mint Lékai-Kiss Ramóna: a Glamour-gálára ilyen ruhát húzott

Som-Balogh Edina szexibb volt, mint Lékai-Kiss Ramóna: a Glamour-gálára ilyen ruhát húzott.

Barátok közt a 2023-as Glamour-gálán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az idén már 15. alkalommal megrendezett Glamour-gála háziasszonya idén is Lékai-Kiss Ramóna volt.

- Hatalmas büszkeséggel tölt el, hogy évek óta én vezethetem a GLAMOUR Woman Of The Year gálát, ez egyfajta megerősítés nekem, különösen nagy öröm, hogy egy női magazin női vezetőitől jön a felkérés és az elismerés - mondta a színésznő-műsorvezető.

Barátok közt a 2023-as Glamour-gálán

Lékai-Kiss Ramóna a csütörtök este a Millenárison tartott gálán nem csak visszatérő műsorvezetőként érezhette úgy magát, mintha otthon lenne: annak során a Barátok közt számos színésznőjével találkozhatott, így Som-Balogh Edinával is. Kinga egykori megformálója az utóbbi időben rendszeresen edz, nagy szerelme a futás, ami meg is látszik alakján. Nem is rejtegette, a piros Varga Viktória által tervezett szett nagyon dögös volt. 

Képes összeállításunkban megnézheted, a Barátok közt című sorozat egykori színésznői milyen ruhában jelentek meg a 2023-as Glamour-gálán. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Nézd meg az idei Glamour-gála legszebb estélyi ruháit!

Az ökotudatos dress code nem jelentette azt, hogy elmaradtak az estélyi ruhák: Lola például egy egyszerre elegáns és szexi darabban jelent meg. Képgalériánkban végilapozhatod a 2023-as Glamour-gála legszebb kreációit!

Lola átlátszó estélyibe bújt a Glamour-gálán: mint egy szexi hercegnő

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük