100 milliós házából egy panellakásba: a 67 éves Joshi Bharat búcsút intett a rivaldafénynek
Joshi Bharat válása és szakítása után gödöllői otthonából egy panellakásba költözött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat élete minden szempontból sokat változott az elmúlt egy évben: tavaly szeptemberben árulta el, hogy beadta a válókeresetet, 31 év után válik feleségétől, Csillától, kisebbik lánya anyjától.

Egy hónappal később a műsorvezető megerősítette, hogy új párja van, Kelemen Beatrix, a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke, Mészáros Lőrinc volt felesége.

Joshi Bharat egy panelban lakik

Miután az asszony eladta a Life TV-t, decemberben Joshi Bharat bejelentette, távozik a tévécsatornától. Áprilisban arról szóltak a hírek, hogy Kelemen Beatrix és a tévés szakított, a 67 éves sztár pedig Gödöllői házából volt felesége közelébe költözött egy lakásba. 

joshi-bharat
Fotó: TV2

Évekig élt családjával Gödöllőn egy 180 négyzetméteres, négy plusz egy szobás házban, amihez kültéri medence is tartozik. 109 millióért hirdették meg, miután kiderült, feleségével válnak. A háznak már új tulajdonosa van, a műsorvezető pedig egy nyolcadik emeleti panelban fogadta a Best magazin újságíróját. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Visszavonultan élek, és azon gondolkodom, illetve meditálok, vajon a történtekkel mit üzen nekem az élet. Mit akar tőlem? Mi a feladatom? Mit kínál a jövő? Kíváncsian várom. Aki hisz a reinkarnációban, az nem 70-80 évben gondolkodik, az nem kapkod, hogy most valami nem sikerült, jaj, mi lesz velem. Én ráérek, mert tudom, van holnap, van tíz, húsz, negyven, száz évem is, hogy folytathassam az életem. Tehát most várok, és majd jönni fog, aminek jönnie kell - mesélte a hetilapnak. 

Azt is elárulta, sok tudományos könyvet olvas, hogy ellensúlyozza a benne meglévő, nagyfokú ezoterikus gondolkodást. Ötvenéves kora óta például sokat foglalkozik kozmológiával. 

Bangó Margit otthona

A Kossuth-díjas művész gyönyörű helyen, a Pest megyében található Gyálon él. Családi háza igazi ékszerdoboz, amelyet erdő és hatalmas szőlős vesz körbe. 

Ezt is szeretjük