100 milliós házából egy panellakásba: a 67 éves Joshi Bharat búcsút intett a rivaldafénynek

Joshi Bharat válása és szakítása után gödöllői otthonából egy panellakásba költözött.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Joshi Bharat élete minden szempontból sokat változott az elmúlt egy évben: tavaly szeptemberben árulta el, hogy beadta a válókeresetet, 31 év után válik feleségétől, Csillától, kisebbik lánya anyjától.

Egy hónappal később a műsorvezető megerősítette, hogy új párja van, Kelemen Beatrix, a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke, Mészáros Lőrinc volt felesége.

Joshi Bharat egy panelban lakik

Miután az asszony eladta a Life TV-t, decemberben Joshi Bharat bejelentette, távozik a tévécsatornától. Áprilisban arról szóltak a hírek, hogy Kelemen Beatrix és a tévés szakított, a 67 éves sztár pedig Gödöllői házából volt felesége közelébe költözött egy lakásba. 

joshi-bharat
Fotó: TV2

Évekig élt családjával Gödöllőn egy 180 négyzetméteres, négy plusz egy szobás házban, amihez kültéri medence is tartozik. 109 millióért hirdették meg, miután kiderült, feleségével válnak. A háznak már új tulajdonosa van, a műsorvezető pedig egy nyolcadik emeleti panelban fogadta a Best magazin újságíróját. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Visszavonultan élek, és azon gondolkodom, illetve meditálok, vajon a történtekkel mit üzen nekem az élet. Mit akar tőlem? Mi a feladatom? Mit kínál a jövő? Kíváncsian várom. Aki hisz a reinkarnációban, az nem 70-80 évben gondolkodik, az nem kapkod, hogy most valami nem sikerült, jaj, mi lesz velem. Én ráérek, mert tudom, van holnap, van tíz, húsz, negyven, száz évem is, hogy folytathassam az életem. Tehát most várok, és majd jönni fog, aminek jönnie kell - mesélte a hetilapnak. 

Azt is elárulta, sok tudományos könyvet olvas, hogy ellensúlyozza a benne meglévő, nagyfokú ezoterikus gondolkodást. Ötvenéves kora óta például sokat foglalkozik kozmológiával. 

Bangó Margit otthona

A Kossuth-díjas művész gyönyörű helyen, a Pest megyében található Gyálon él. Családi háza igazi ékszerdoboz, amelyet erdő és hatalmas szőlős vesz körbe. 

Bangó Margit lélegzetelállító birtokon él: íme az otthona kívül-belül

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük