Joshi Bharat álomotthonát budapesti lakásra cserélte: több mint 100 milliót ért a gödöllői ház
Joshi Bharatot szomszédjai hiába várták vissza Gödöllőre, miután szakított Mészáros Lőrinc volt feleségével.

joshi-bharat-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Joshi Bharatnak évekig adott otthont Gödöllő: a fővárostól 30 kilométerre telepedett le, itt alapított családot, és élt évekig a feleségével. 

A 180 négyzetméteres négy plusz egy szobás ingatlan maga volt a luxus: kültéri medence állt az udvaron, 2003-ban teljesen felújították, modernizálták. Az elhelyezkedése is tökéletes, ha valaki békére és nyugalomra vágyik, közvetlenül egy természetvédelmi terület mellé épült.

Joshi Bharat otthona

A Blikk információi szerint a 67 éves tévés búcsút intett mindettől, az álomotthont egy budapesti lakásra cserélte. 109 millióért hirdették meg azután, hogy kiderült, feleségével elválnak, azóta a ház már új tulajdonosára talált.

joshi
Fotó: FEM 3

A lapnak egyik volt szomszédja elmondta, a környékbeliek azt gondolták, miután szakított Mészáros Lőrinc volt feleségével, visszaköltözik Gödöllőre, de ez nem így történt.

- Miután szakított a feleségével, a volt kedvesével, Kelemen Beatrixszel Budán kezdték el a közös életüket. Amikor annak a kapcsolatnak vége lett, sokan számítottak arra, hogy visszaköltözik Gödöllőre. Bharat tényleg itt élt több mint harminc évig, ismerték, szerették itt az emberek. De nem tette, úgy tudom, Pestre költözött, és a lánya is vele lakik, ő ugyanis szintén a fővárosban dolgozik.

Joshi Bharat kirúgása

Meglepő, milyen munkahelyre adta be a jelentkezését Joshi Bharat, mielőtt Magyarországra jött. Háromszázezer jelentkező közül választották ki egy indiai bankba, de nem volt hosszú pályafutása az intézmény alkalmazottjaként.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: FEM 3

Ezt is szeretjük