Joshi Bharatot egy hét után kirúgták: hatalmas zűrzavart okozott egyik munkahelyén
Mielőtt Joshi Bharat tévézni kezdett, Indiában egyszer felvették bankpénztárosnak is.

joshi-bharat-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglepő, milyen munkahelyre adta be a jelentkezését Joshi Bharat, mielőtt Magyarországra jött. Háromszázezer jelentkező közül választották ki egy indiai bankba, de nem volt hosszú pályafutása az intézmény alkalmazottjaként.

A 66 éves tévés számos területen épített fel szép karriert: a magyar közönség 1987-ben láthatta először a képernyőn, Vitray Tamás vendége volt a Telefere című műsorában. 

Joshi Bharat banki munkája

1992-ig bábszínészként dolgozott Magyarországon, majd sorselemző lett. Tízezrek keresték fel, hogy megtudhassák tőle a jövőjüket. Ezután jött az életébe a média: alig akad olyan híresség hazánkban, akivel ne készített volna mélyinterjút.

Joshi Bharatot 2008-tól számos beszélgetős műsorban láthattuk a TV2-n, a Fem3-on és a Life TV-n.
Joshi Bharatot 2008-tól számos beszélgetős műsorban láthattuk a TV2-n, a Fem3-on és a Life TV-n.
Fotó: Fem3 Café

Mindezek előtt Indiában élt, fiatal férfiként kereste az útját és azt a munkahelyet, ahol szívesen dolgozna. Bár nem volt a kedvence a matematika, beadta a jelentkezését egy bankba: a pénztáros állást összesen háromszázezren pályázták meg, annyira nagy volt a munkanélküliség. Végül ő lett a szerencsés kiválasztott.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Pénztárosnak vettek fel pont engem, a legalkalmatlanabb embert! Pénzt kellett kiadni, visszavenni. Mindig mindent fel kellett írni, de nem volt számológép. Úgy voltam vele, majd leírok valamit - kezdte a visszaemlékezést a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként.

joshi
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Nem jött be a terve, miszerint improvizálni fog. Rövidesen kiderült, tényleg nem a legmegfelelőbb embert választották a személyében.

- Egy hét alatt olyan zűrzavar lett! Azt mondták, vagy elmész… erre egyből mondtam, elmegyek! 

Erdélyi Mónika és Marsi Anikó kapcsolata

Marsi Anikó sokáig utálta Erdélyi Mónikát. Az ellenszenv hátterében szakmai féltékenység állt, ezt a műsort irigyelte tőle a TV2 híradósa.

Cover-fotó: Fem3

Ezt is szeretjük