16 év után véget ér a TV2 műsora: a csatorna ezzel indokolta a Jóban Rosszban befejezését

16 év után befejeződik a TV2 Csoport leghosszabb napi sorozata, a Jóban Rosszban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

16 év után befejeződik a TV2 Csoport leghosszabb napi sorozata, a Jóban Rosszban. A stáb július végéig forgat, a nézők azonban még több hónapig láthatják a képernyőn a Csillagkút lakóinak mindennapjairól szóló sorozatot.

A TV2 Csoport köszönetet mondott a sorozat szereplőinek, készítőinek, és büszke rá, hogy a Jóban Rosszban több mint másfél évtizeden keresztül a cégcsoport emblematikus műsora volt.

Véget ér a Jóban Rosszban

A Jóban Rosszban 2005 januárjában debütált a TV2 képernyőjén. A nézők hamar megszerették Csillagkút lakóit, akiknek fordulatos magánéletét hosszú éveken keresztül százezrek követték naponta. A sorozat 2016 augusztusában a SuperTV2-re költözött. A sorozat itt is népszerű maradt, és még a 2016-os évben jelentősen hozzájárult a SuperTV2 nézettségének növeléséhez.

2021. január 22-én múlt tizenhat éve, hogy adásba került a Jóban Rosszban első epizódja a TV2 műsorán, eddigre túl voltak a 4000. adáson.

joban-rosszban-stab
Fotó: SuperTV2

A tévénézési szokások sokat változtak az elmúlt öt évben, azonban a Jóban Rosszban 2021 első öt hónapjában is a SuperTV2 egyik zászlóshajója volt.

joban-rosszban-16
Fotó: SuperTV2

- Kiemelt hangsúlyt fektetünk a jövőben a tematikus kábelcsatornáink saját gyártású tartalmainak fejlesztésére, így a Jóban Rosszban programstratégiai okokból véget ér. Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen a sorozat a TV2 Csoport történetének fontos része volt az elmúlt 16 évben. A változtatás azonban lehetővé teszi, hogy a csatornáinkra még több saját gyártású produkciót készítsünk - indokolta a döntést Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A konkurencia, az RTL Magyarország tavaly novemberben jelentette be, hogy véget ér ikonikus napi sorozata. Az RTL Klub 1998. október 26-án adta le a Barátok közt első részét. 2020 augusztusában már a tízezredik epizódot ünnepelték. Az alkotók 22 év után hozták meg a döntést, hogy befejezik a Mátyás király tér lakóinak történetét. 

- Ma a Barátok közt nézettsége már nem éri el a kívánatos szintet, sőt azt a minimumot sem, hogy főműsoridőben tudjuk adni, és a saját sávjában ez legyen a legnézettebb műsor. Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a sorozat, de ez sajnos nem sikerült - mondta el az oldalnak - mondta akkor az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter a SorozatWiki.hu-nak.

A 22 évadot számláló széria igazi rekordernek számít. Itthon a leghosszabb ideig vetített sorozatnak mondhatja magát, de világviszonylatban is előkelő helyet foglal el: epizódjai számát tekintve az ötödik helyen áll.

A szereplők 2021 áprilisában búcsúztak a forgatástól a közösségi oldalaikon, a majdnem 23 évig futott Barátok közt utolsó epizódjai várhatóan a nyár közepén lesznek láthatóak. 

Cseke Katinka a Jóban Rosszban után

Cseke Katinka közel 11 évig szórakoztatta a nézőket a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjeként. 2019 júniusában elköszönt a széria rajongóitól, kiszállt a TV2 napi sorozatából. A szeptemberben 50. születésnapját ünneplő sztár a sorozatból való távozása óta csak ritkán szerepelt tévéműsorokban vagy újságokban. 

Ezt is szeretjük