A magyar szépségkirálynő külföldön kezd új életet: ezért sokallt be

Jázmin Viktória 2021-ben nyerte meg a Miss Universe Hungaryt, ezután több műsorban szerepelt, most viszont külföldön kezdett új életet.

Jázmin Viktória külföldre költözött
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Minden téren rendbe kell tennem az életem” - többek között ezt mondta Jázmin Viktória, amikor arról nyilatkozott, miért számolta fel budapesti életét, és költözött külföldre.

A 22 éves modell nevét 2021-ben ismerte meg az ország, ebben az évben ő győzött a Miss Universe Hungaryn. Az utóbbi időben a tévében is láthattuk, szerepelt a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben és a Celebrandiban is.

Jázmin Viktória külföldre költözött

Pár hónapja viszont alig hallatott magáról: a közösségi oldalain sem posztol annyit, mint korábban, és a képernyőn sem látni. Mindennek az az oka, hogy visszaköltözött a családjához Szlovákiába. A Blikknek mesélte el, miért akart új életet kezdeni, azzal a szóval élt, hogy besokallt.

jázmin
Fotó: RTL/Celebrandi

- Kicsit elegem lett mindenből... és besokalltam. 

Túl sok volt a szereplés, a modellkedés, a bulik és az italozás, valamint az a sok nehézség és negatív hatás, ami ért engem Budapesten. 

- Mindig is modell akartam lenni, de amikor ez valóra vált, nem éreztem jól magam. Tavaly októberben belenéztem a tükörbe, és megkérdeztem: kell ez nekem? Rájöttem, hogy nem, így év elején felszámoltam a fővárosi életemet, és hazaköltöztem Szlovákiába - kezdte.

Az előző években rengeteg eseményen vett részt, úgy érezte, modellmunkái miatt fontos, hogy minél több helyen megmutassa magát.

- Az előző években folyton eseményekre, partikra jártam a munkám miatt. Egy idő után bármennyire nem akartam menni, azt éreztem, muszáj minél több helyen mutatkoznom. Ezzel lett egy baráti köröm is, akik nem rossz emberek, de más az értékrendjük. Számomra már nem okozott örömöt velük leülni, borozni és pletykálni. Elkezdtem őket kívülről látni, és azt éreztem, nem akarok közéjük tartozni.

Azt mondja, a hazaköltözés egy terápiával ért fel. Most ügyel arra, hogy testileg és lelkileg egyaránt újraépítse magát. Saját projektjein dolgozik, edzeni jár, és figyel önmagára.

Az RTL kedvelt műsorvezetője volt: a 49 éves Valkó Eszter Hollandiában él már évek óta

Az egykori műsorvezető Hollandia több városában is élt már férjével és gyermekükkel.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: RTL/Celebrandi

Ezt is szeretjük