Ma 43 éves Járai Máté: ennyire megváltozott a Survivor 40 napja alatt

Járai Máté a top 4. helyig jutott a Survivorben, a döntő előtti nap a Holtak Szigetén búcsúzott a játékból.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1978. október 15-én született Járai Máté életének legkeményebb negyven napját töltötte Dominikán, a Survivor - Celebek a civilek ellen! forgatásán. 

Az október 14-i adásban mindenki meglepődött a Holtak Szigetén, hogy a színész-műsorvezető csatlakozott hozzájuk, azon pedig még inkább, hogy az árulta el, akiben a leginkább megbízott. 

Járai Máté ennyire megváltozott a Survivorben

Járai Máté sírva érkezett, miután előző nap Rózsa, akit a legnagyobb szövetségesének tartott a Guazabara törzsben, a Törzsi Tanácson arra szavazott, hogy ő kerüljön a Holtak Szigetére. 

- Rózsa volt, akiért a saját csapatommal szembementem. Nem azért vagyok csalódott, mert ellenem szavazott, hanem azért, mert megbeszéltük, hogy elmondja, ha arról van szó. És elmondhatta volna. Olyan, mintha az egésznek nem lett volna értelme, amit idáig csináltam. Úgy elfáradtam mentálisan, hogy azt nem tudom elmondani - mondta a Holtak Szigetén időző játékostárainak, akik közül végül Dani térhetett vissza a Guazabara törzsbe, ahol végül Zsófival kell megküzdenie a Túlélő címért és a 20 millió forintos fődíjért.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A forgatás óta eltelt időben Járai Máté feldolgozta, és ma már kicsit másképp látja a dolgokat, ezt a közösségi oldalán le is írta. 

"Rózsa nélkül nem jutottam volna el a 4. helyig sem, támaszom volt mindenben, meghallgatott, vigasztalt, együtt számoltuk a csillagokat és tudtuk, hogy a szerelmeink is ezeket a csillagokat látják most! Ne haragudjatok Rá, ha én nem teszem! És még valami, a történések 90%-át nem láttátok! Nem minden az, aminek látszik! Köszönöm, hogy drukkoltatok, rengeteget jelentett!" - írta posztjában. 

jarai-mate-survivor-elott
Fotó: Instagram/Survivor

A nézők ma este láthatják a Survivor döntőjét, amelynek napján Járai Máté a 43. születésnapját ünnepli. Sokat kapott a műsortól, és rengeteg szeretet és támogatást a nézőktől, követőitől, akik szerint egy igazi hős, egyenes jellem, aki a játék alatt végig önazonos, jó ember maradt. 

jarai-mate-survivor-vege
Fotó: RTL Magyarország

Járai Mátét nemcsak mentálisan fárasztotta le a Survivor, a többi versenyzővel egyetemben rengeteget fogyott is. Ha összehasonlítjuk a képeket, hogyan nézett ki a forgatás elindulása előtt és a kiesése napján, hatalmas a különbség.  

A Holtak Szigetéről egyedül Dani mérkőzhet meg a Survivor döntőjében, az ellenfele Zsófi lesz.
A Holtak Szigetéről egyedül Dani mérkőzhet meg a Survivor döntőjében, az ellenfele Zsófi lesz.
Fotó: RTL Magyarország

Járai Máté nyaralója

Ha Járai Máté és Kíra Horányba mennek, a Szigetmonostorhoz tartozó üdülőfaluban teljesen feltöltődhetnek, pláne, miután idén nyárra felújították a nyaralójukat. "Kompromisszumokat kellett kötnünk, de azt hiszem, ízlésben nagyon összecsengett, amit szerettünk volna, és végül egy álomnyaraló lett." Képes összeállításunkban megnézheted, milyen álomszép lett a nyaraló a felújítás után. 

Járai Máté és Kíra nyaralója igazi álomház: a felújítás után ilyen elbűvölő lett

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük