Járai Mátét ezért nem engedték szerepelni a műsorban: hiába volt ő a főszereplője a darabnak, amiről szólt
Járai Máté Osváth Zsolt vendégeként árulta el, nem engedték szerepelni a műsorban, ami egy olyan darabról szólt, aminek ő a főszereplője.

járai-máté-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Járai Máté népszerűsége azután ugrott meg robbanásszerűen, hogy feleségével szerepeltek a 2020-as Nyerő Párosban. Már realityben is kiderült, ha véleménynyilvánításról van szó, sosem kertel: például arról is őszintén beszélt, hogy Kírával nyitott házasságban élnek.

2022 tavaszán Hajdú Péter Összezárva című műsorában azt is elárulta, hogy biszexuális. Osváth Zsolt Kicsön című YouTube-adásában pedig azzal kapcsolatban öntött tiszta vizet a pohárba, hogy leginkább miatta élnek nyitott házasságban Kírával.

Járai Máté az MTVA-ról

- Mi úgy jöttünk össze a gimnázium után, hogy ő pontosan tudta, én biszexuális vagyok. Azt is tudta, hogy azt nem lehet, hogy innentől kezdve heteroszexuális kapcsolatban fogunk élni, és a világ felé azt mutatjuk, hogy nekünk csak mi vagyunk.

járaiék
Fotó: RTL/Életünk története

Arról is beszélt a videóban, milyen volt a fogadtatása annak, hogy színt vallott. Elárulta, voltak olyanok, akik szerint nem volt nagy vállalás, hogy előállt a nyilvánosság elé. Hozzáfűzte, ezzel nem ért egyet, hiszen ismert emberként mindig kockázatos ilyen témákról őszintén nyilatkozni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Sőt konkrétan megtapasztalta, olykor hátrányt jelent, ha valaki ennyire nyíltan beszél a magánéletéről. 

járai-2
Fotó: YouTube/ZSHOW time

Szerepelt volna egy színházi műsorban, amelyben egy olyan darabról lett volna szó, amelynek ő volt a főszereplője. Ám mielőtt rögzíthették volna az adást, a csatornától szóltak, hogy ő ne menjen el a forgatásra.

- Az MTVA-ban egy színházi szerepemmel kapcsolatban kellett volna beszélnem, de azt mondták, hogy "köszönjük szépen, de Járai Máté ne jöjjön!” Először tapasztaltam meg ilyet, hogy azért, amilyen ember vagyok én, arra azt mondták, hogy ne jöjjön.

Járai Kíra bikiniben

Járai Kíra egyre többször mutatja meg magát bikiniben. A rajongói nem is örülhetnének jobban ennek, akárhányszor szexi strandolós fotót tölt fel, mindig ódákat zengnek arról, milyen tökéletes az alakja.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük