Ő Járai Máté ritkán látott húga: Emmának pont olyan igéző szeme van, mint a színésznek
Járai Máté és 16 évvel fiatalabb húga közös szelfin mosolyogtak. A hasonlóságuk megdöbbentette a színész Instagram-követőit.

járai-máté-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Járai Máté művészcsaládba született: nagyapja Maár Gyula Kossuth-díjas rendező volt, dédapja Illés Béla író. Örökölte felmenőitől a művészetek iránti fogékonyságot, miután 1997-ben elvégezte az Ady Endre Gimnáziumot, a Vasutas Zeneiskola Musical szakján tanult Toldy Mária diákjaként.

Még az intézmény növendéke volt, amikor beválogatták a Veszprémi Petőfi Színház darabjaiba, később pedig a sorozat- és filmszerepek is megtalálták. Játszott a 200 első randiban, A mi kis falunkban és az Egynyári kalandban, ám országos ismertségre akkor tett szert, amikor feleségével elvállalták a Nyerő Páros című realityt.

Járai Máté húga, Emma

Már a műsorban is rengeteg dolgot megtudhattunk róla, azóta pedig az Instagramon és egyéb produkciók vendégeként is többször őszintén mesélt a magánéletéről, családjáról. Ám úgy tűnik, még mindig tud meglepetéseket okozni a rajongóknak, sokan például nem is tudták róla, hogy van egy húga.

A 16 évvel fiatalabb Emmával egy ritka, közös fotót osztott meg március 21-én. A csillagászati tavasz első napját egy tesós wellnessezéssel ünnepelték meg a Mátrában. Itt készült a szelfi kettejükről, amit a kommentelők nem hagyhattak szó nélkül.

Sokan írták, mennyire örülnek, hogy együtt láthatták a húgával, rengetegen pedig a köztük lévő hasonlóságról alkottak véleményt. A hozzászólók szerint, ha akarnák, se tagadhatnák le, hogy rokonok, hiszen a külsejük elárulja őket. Leginkább a szemük árulkodó.

"Azta, milyen egyforma szemek!" - írta Czutor Zoltán felesége, Zsani a képhez. 

Akadt, akinek a különleges szemszínük tűnt fel: többen nem tudták eldönteni, hogy a testvérpár inkább a zöld vagy a kék szeműek táborát erősíti. A színész végül elárulta, mindketten színváltós szemmel születtek, attól függően változik íriszük árnyalata, hogy éppen milyen ruhadarabot viselnek.

Majka és ritkán látott bátyja

Majkáról sokan nem is tudják, hogy két báttyal és egy nővérrel is büszkélkedhet. Közülük leginkább Tamással hasonlítanak egymásra, mindketten barna hajjal és barna szemmel rendelkeznek, és a csibészes mosoly is ugyanúgy megfigyelhető az arcukon.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük