Ma 50 éves Janza Kata: 12 kilóval karcsúbban ünnepli a születésnapját

Janza Kata az idei születésnapját 12 kilóval könnyebben, és két számmal kisebb ruhákban ünnepelheti.

janza-kata-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

1972. augusztus 3-án született Janza Kata, két gyermek büszke édesanyja: Pintér Tibortól született lánya, Janka már nagykorú, a fia pedig már tinédzser, de közös programokból sosincs hiány.

A színésznő sosem a kanapén üldögélő szülők táborát erősítette, fiával minden sportot kipróbált. 

Janza Kata születésnapja

Janza Katának idén 12 kilótól sikerült megszabadulnia egy testsúlycsökkentő mátrix segítségével, így bomba formában élvezi a nyarat, és bátran vetkőzhet fürdőruhára a strandon, vagy mehet zumbaórára.

janza-kata2

- Nem tudom, mikor volt olyan nyaralás, amikor tudtam nyugodtan pihenni, mert a gyerek állt felettem, és sorolta, hogy menni kell röplabdázni, vízibiciklizni, labdázni a vízben. Idén sem marad el az utazás, egy olyan tengerpartra szoktunk járni, ahol lehet zumbázni a homokban. Utóbbi nem csupán egy csajos, hanem nagyon kemény sport, a végére mindig vörös fejjel lihegünk. 

janza-kata1

- Régebben nem szerettem annyira odaállni, mert nem olyan volt az alakom, de most már szívesen vállalom, mert egy mediterrán és trópusi gyógynövényekből készült kivonat segítségével gyakorlatilag koplalás nélkül sikerült leadnom 12 kilót, két számmal kisebb ruha kell mostanra.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Pintér Janka eleinte úgy érezte, nagy teher lenne a szülei nyomdokába lépni, végül mégis úgy döntött, a jogi kar helyett színi iskolát végez. Édesanyjával külsőre valóban hasonlítanak, de a sztáranyuka szerint belsőre teljesen más személyiségek.

Cover-fotó: MTI/Balogh Zoltán

Ezt is szeretjük