Janicsák Veca volt az RTL Klub partijának legtündöklőbb sztárja
Fotók
Janicsák Veca és hazai sztárok ünnepelték az RTL II indulását.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Budapesti Operettszínházban dupla eseményt ünnepeltek az RTL sztárjai: október 1-je ugyanis nemcsak az RTL Klub 15. születésnapja, de mostantól az RTL II indulásának dátuma is egyben. A pazar esten elevenítették fel az elmúlt 15 év számukra legemlékezetesebb pillanatait.

A színpadon az X-Faktor felfedezettjei mellett a Quantum XXL és Hajós András szórakoztatta a nagyérdeműt - utóbbi többek között egy általa kitalált, speciális tombolával, ahol a csatorna emlékezetes eseményeit felidéző tárgyakat sorsolta ki.

Az est kétség kívül legcsillogóbb sztárja Janicsák Veca volt: az X-Faktor első szériájában ismertté vált énekesnő már csak ruhája révén is kiérdemelte ezt a címet.

Nézd végig összeállításunkban, ki milyen ruhában érkezett az RTL Klub születésnapi partijára!

Fotókon Janicsák Veca új frizurája

Úgy tűnik, az X-Faktor háza táján divat lett a szőke haj. Miután Keresztes Ildikó sötétszőke hajjal keltett feltűnést a tehetségkutató első válogatóján, Janicsák Veca, az első széria felfedezettje is a világos hajszín mellett döntött. A 22 éves sztár a Csak Csajok pár nappal ezelőtti adásában szőke tincsekkel jelent meg a stúdióban.

Nézd végig összeállításunkban, hogyan változott a fiatal énekesnő az évek folyamán!

Ezt is szeretjük