Ő Janicsák Veca ritkán látott férje - Már 7 éve egy párt alkotnak
Janicsák Veca és férje hét éve vannak együtt, két éve házasok, és van egy hároméves kislányuk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel két éve házasok, kapcsolatuk pedig a kritikus hetedik évben jár, de ez nem okoz nagyobb problémát. A párkapcsolatukat még inkább megerősítette az, hogy részt vettek az Ázsia Expressz második évadának embert próbáló forgatásán. 

Az énekesnő azt mesélte a Story magazinnak, hogy mint minden kapcsolatban, az övékben is voltak rázós időszakok, de megtanulták ezeket kezelni. Ő a hevesebb természetű, de a férje hordja a nadrágot, és Ábel az egyetlen, aki helyre tudja őt tenni. Korábban tűzrőlpattant menyecskeként sokszor felhúzta magát a párja végtelen türelmén, amit lassúságnak hitt, de az Ázsia Expressznek köszönhetően belátta, pont erre van szüksége. 

janicsak-veca-ferje
Fotó: Facebook/Janicsák Veca FanClub

- Az Ázsia Expressz alatt arra jöttem rá, mennyire szükségem van az ő nyugodtságára. Valójában annyira jól kiegészítjük egymást, hogy ha másképp lenne, már rég elvéreztünk volna - vallotta be a 29 éves sztár. 

- Imádom benne, hogy nemcsak jóképű, hanem a lelke is nagyon szép. Persze megvannak a maga maflásai, ahogy minden férfinak, és ahogy minden nőnek is, de el sem tudom képzelni, hogy az életemben még bárki más felérhetne hozzá - árulta el a hetilapnak Janicsák Veca. 

janicsak-veca-ferje
Fotó: TV2

A házaspár számára az Ázsia Expresszben az volt a legnehezebb kihívás, hogy hároméves kislányukat itthon kellett hagyniuk. Mielőtt igent mondtak a felkérésre, szakember véleményét is kikérték, aki megnyugtatta őket, Emma nem sínyli meg a szülei távollétét, hisz szerető és biztonságos közegben marad itthon. A kislányra főleg az énekesnő édesanyja vigyázott, de a többi családtag és a barátok is besegítettek. 

Hazai sztárok és ritkán látott férjeik

Képes összeállításunkban megnézheted Stahl Judit párját, de láthatod Barta Sylvia vagy Tatár Csilla ritkán látott férjét is!

Ezt is szeretjük