Janicsák Veca a válásáról: elárulta, mit tolt túl a házasságában

Janicsák Veca a magánéleti és egészségügyi megpróbáltatásairól is vallott a DTK: Elviszlek magammal című műsorban.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca ritkán nyilatkozik magánéletéről, élete fontos mérföldköveiről általában utólag értesül a sajtó: arról is csak februárban beszélt, hogy 2020-ban méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, és a méhét el kellett távolítani. 

Ekkor árulta el azt is, hogy kislánya édesapjával, a férjével, Ladányi-Jancsó Ábellel elváltak

Janicsák Veca házassága

A DTK: Elviszlek magammal legújabb évadának harmadik epizódjában, amely vasárnap látható a Spektrum Home-on, arról is beszélt, hogy bár szakmai életében határozottan képviseli önmagát, ez nem jelenti azt, hogy nem sétál bele toxikus helyzetekbe.

Bizonyos helyzetekben egyszer csak felállok 

- vallotta be, hozzátéve hogy előtte „fellő figyelmeztető lövéseket”, de lehet, hogy ezeket a szűkebb vagy éppen tágabb környezete nem veszi észre. 

janicsak-veca
Fotó: TV2

Az énekesnő elmúlt tíz évében a házasságában és a munkahelyi stresszben is öt év volt a tűréshatára, két évig tombolt, és próbálta visszahúzni a határait, de akkor már késő volt. Úgy jellemezte, mint a hízás-fogyás dinamikáját: a kapcsolati sémák hasonlóan mozognak, odafelé könnyű, de visszafelé sokkal nehezebb.

Mikor D. Tóth Kriszta arra kérte, írja körül, mit jelent számára a tombolás, azt válaszolta: határozottan elmondja a véleményét a sérelmeiről, de a házasságában „túltolta”, azaz mindenre ugrott a kapcsolat vége felé. Ez abból is fakad, hogy egyszerre próbált helytállni férfi és női szerepben, pénzkeresőként és anyaként. A betegségek valószínűleg az elfojtásokból, elhallgatásokból erednek, ahogy Janicsák Veca a kapcsolata végén már teljesen bezárkózott, elhallgatott és megtört. 

Marsi Anikó és Palik László válásának oka

Marsi Anikó május közepén, egy interjúban említette meg, hogy hivatalosan is elváltak Palik Lászlóval. Az egykori tévés házaspár frigyét valójában már hónapokkal ezelőtt felbontotta a bíróság. A TV2 híradósa arról is beszélt, miért ment tönkre a házasságuk Palikkal. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük