Janicsák Veca a válásáról: elárulta, mit tolt túl a házasságában
Janicsák Veca a magánéleti és egészségügyi megpróbáltatásairól is vallott a DTK: Elviszlek magammal című műsorban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Janicsák Veca ritkán nyilatkozik magánéletéről, élete fontos mérföldköveiről általában utólag értesül a sajtó: arról is csak februárban beszélt, hogy 2020-ban méhnyakrákot diagnosztizáltak nála, és a méhét el kellett távolítani. 

Ekkor árulta el azt is, hogy kislánya édesapjával, a férjével, Ladányi-Jancsó Ábellel elváltak

Janicsák Veca házassága

A DTK: Elviszlek magammal legújabb évadának harmadik epizódjában, amely vasárnap látható a Spektrum Home-on, arról is beszélt, hogy bár szakmai életében határozottan képviseli önmagát, ez nem jelenti azt, hogy nem sétál bele toxikus helyzetekbe.

Bizonyos helyzetekben egyszer csak felállok 

- vallotta be, hozzátéve hogy előtte „fellő figyelmeztető lövéseket”, de lehet, hogy ezeket a szűkebb vagy éppen tágabb környezete nem veszi észre. 

janicsak-veca
Fotó: TV2

Az énekesnő elmúlt tíz évében a házasságában és a munkahelyi stresszben is öt év volt a tűréshatára, két évig tombolt, és próbálta visszahúzni a határait, de akkor már késő volt. Úgy jellemezte, mint a hízás-fogyás dinamikáját: a kapcsolati sémák hasonlóan mozognak, odafelé könnyű, de visszafelé sokkal nehezebb.

Mikor D. Tóth Kriszta arra kérte, írja körül, mit jelent számára a tombolás, azt válaszolta: határozottan elmondja a véleményét a sérelmeiről, de a házasságában „túltolta”, azaz mindenre ugrott a kapcsolat vége felé. Ez abból is fakad, hogy egyszerre próbált helytállni férfi és női szerepben, pénzkeresőként és anyaként. A betegségek valószínűleg az elfojtásokból, elhallgatásokból erednek, ahogy Janicsák Veca a kapcsolata végén már teljesen bezárkózott, elhallgatott és megtört. 

Marsi Anikó és Palik László válásának oka

Marsi Anikó május közepén, egy interjúban említette meg, hogy hivatalosan is elváltak Palik Lászlóval. Az egykori tévés házaspár frigyét valójában már hónapokkal ezelőtt felbontotta a bíróság. A TV2 híradósa arról is beszélt, miért ment tönkre a házasságuk Palikkal. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük