Jaksity Kata lányával a premieren: Jázmin szép, mint az anyukája

Jaksity Kata kilencéves kislányával ment A kis hableány díszbemutatójára. Mutatjuk, milyen bájosak voltak együtt.

jaksity-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elmúlt években egyre több élő szereplős remake készült el a Disney-klasszikusokból: idén A kis hableány történetét vitték újra mozivászonra. A film hazai premierjére Jaksity Kata és kislánya is kíváncsiak voltak.

Több hazai híresség is ott volt a díszbemutatón a Cinema City Arénában: a főszereplőt, Arielt szinkronizáló Radics Gigi irtó dögös, hasvillantós szerelésben ment a vetítésre, míg Lékai-Kiss Ramóna férjével az oldalán jelent meg.

Jaksity Kata lányával a premieren

Akadtak olyan sztárok, akik gyermekükkel együtt ültek be a mesére, Jaksity Kata műsorvezető is így tett. Jázminnal bájosan pózoltak a fotósok előtt, a kilencéves kislányon egyre jobban látszik, mennyire hasonlít az anyukájára.

profimedia-0778692257
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A sztárcsemete egyébként a képernyőről is ismerős lehet. 2022-ben szerepelt az RTL A Séf meg a többiek című sorozatában. Ő alakította Schneider Zoltán karakterének a kislányát. Jázmin azt is az édesanyjától örökölte, hogy imád szerepelni, és nincs lámpaláza a kamerák előtt.  

A tévés azt mesélte róla tavaly májusban a Reggeliben, hogy kis korától kezdve látszott, van érzéke a színészethez, ezért íratták be a Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdióba. Jázmin itt nemcsak színészi vénáját, hanem ének- és tánctudását is kamatoztathatja.

Nézd meg Dobó Kata lányát is! 

Dobó Kata és lánya a Vígszínházban ünnepelte a május elsejét. Szofit a színpadon fotózta le az édesanyja.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük