Jaksity Kata lánya szép és tehetséges: Jázmin az RTL Klub sorozatában szerepel
Jaksity Kata nyolcéves lánya, Jázmin az RTL Klub A Séf meg a többiek című sorozatában kapott szerepet.

jaksity-kata-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jaksity Kata lánya szerepet kapott A Séf meg a többiek című sorozatban. A tüneményes Jázmin a Monet étterem főséfje, a Schneider Zoltán által alakított Báron Győző lányát játssza.

A műsorvezető 2014 nyarán hozta világra legkisebb gyermekét. Jázminon már kis korában látszott, épp olyan, mint az édesanyja. Igazi energiabomba, aki imád szerepelni, táncol és énekel, valamint a kamerák kereszttüzében sem jön zavarba.

Jaksity Kata lánya A Séf meg a többiekben

Anya és lánya külsőre is nagyon hasonlítanak. A hajuk, a mosolyuk és bájos vonásaik is megegyeznek. Mivel hamar kiderült, hogy a gyerkőc szeret szerepelni, anyukája beíratta a Földessy Margit Színjáték- és Drámastúdióba. Az intézmény küldte el a castingvideóját az RTL Klubnak, és édesanyja fontosnak tartotta kihangsúlyozni, Jázmint úgy választották ki, hogy nem tudták, kik a szülei.

A nyáron nyolcesztendős Jázmin olyan természetességgel mozog a kamera előtt, mintha csak erre a pályára született volna.
A nyáron nyolcesztendős Jázmin olyan természetességgel mozog a kamera előtt, mintha csak erre a pályára született volna.
Fotó: RTL Klub/A Séf meg a többiek

Bár egy forgatás még a felnőttek számára is fárasztó, ráadásul előfordult, hogy Jázmin egy-egy felvétel után még iskolába is ment, egyáltalán nem érezte megterhelőnek azt az időszakot, sőt, alig várja, hogy újra kamera elé állhasson. 

- Alina vagyok, egy nagyon rosszcsont kislány, az egész konyha az én játszóterem. Kiabálok, meg firkálok - avatta be a Reggeli nézőit abba, milyen karaktert formál meg.

A cikk az ajánló után folytatódik

Annak ellenére, hogy ennyire élvezi a színészetet, nem az az álma, hogy színésznő legyen. Egyelőre az állatorvosi pálya vonzza. 

Ő alakítja Alinát, a Séf rosszcsont kislányát.
Ő alakítja Alinát, a Séf rosszcsont kislányát.
Fotó: RTL Klub/A Séf meg a többiek

A színészvonal testvéreinél is felmerült. Idősebbik bátyja is járt a színitanodába, azonban Ábelt eredetileg pont azért íratták be, hogy oldják a gátlásosságát. Ugyan végül nem ebben a szakmában lett sikeres, ő is ígéretes tehetség volt.

- A nagyfiam Alföldi Róbert három színdarabjában szerepelt 11 és 13 éves kora között a Nemzeti Színházban. Aztán nem ebbe az irányba ment, viszont adott neki egy olyan magabiztosságot, ami bármibe kezd, jól jön - mesélte a tévés. 

Demcsák Zsuzsa lánya, Tamara

Demcsák Zsuzsa gyermekeit, Benedeket és Tamarát óvja a nagy nyilvánosságtól. 2022 májusában kivételt tett, és a fiával és lányával közös képet posztolt ki az Instagram-oldalára, amin látszik, hogy a nyáron 16. születésnapját ünneplő tinédzser lány az anyja szépségét örökölte.  

Cover-fotó: MTI/Máthé Zoltán, RTL Klub/A Séf meg a többiek

Ezt is szeretjük