Radics Gigi hasvillantós szettben ment a premierre: ilyen karcsú fogyása után

Radics Gigi tündökölt A kis hableány díszbemutatóján. A filmben ő szinkronizálta a főszereplőt.

Radics Gigi A kis hableány premierjén
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május 23-án, kedd este tartották meg A kis hableány élő szereplős változatának hazai díszbemutatóját. A Disney Radics Gigit választotta ki, hogy a mese főszereplőjének magyar hangja legyen: érdekesség, hogy nem csupán a dalok, hanem az élőbeszéd során is ő szinkronizálta Arielt.

Így természetesen ő is ott volt a Cinema City Arenában a tegnapi vetítésen, ráadásul nem is akármilyen öltözékben: stílusosan az 1989-es meséből megismert Ariel és a mostani, Halle Bailey által alakított figura rajzolt verziója volt a pólóján.

Radics Gigi A kis hableány premierjén

A felsőt rafináltan, feltűrve viselte, így az eredmény egy ellenállhatatlan hasvillantós szett lett, amelyben jól látszik, fogyása után nagyon karcsú lett.

A megjelenését később egy kabáttal egészítette ki. A mese legnagyobb rajongóinak biztosan feltűnt, ezt a darabot sem véletlenül választotta: a lilának pontosan az az árnyalata, mint amilyen színben Ariel kagylófelsője pompázik, amikor még sellő.

radics
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

Az énekesnő május 21-én rántotta le a leplet arról, hogy milyen feladatot kapott. Az Insta-posztban akkor elárulta, izgult a végeredmény miatt, hiszen eddig csak énekesnőként dolgozott hasonló projekteken.

"Beszédhangot még sosem szinkronizáltam filmben, furcsa lesz visszahallani magamat, remélem tetszeni fog!" - fogalmazott, valamint azt is leszögezte, ez volt élete egyik legszebb és legnagyobb kihívása.

Nézd meg Radics Gigi kislányát is!

Mivel Radics Gigi kislányát csak ritkán látni, a kommentelők is meglepődtek, friss fotóján mekkora már, azt írták, kész nagylány. Többen azt is megjegyezték, hogy szép, mint az édesanyja, akitől dús, hullámos haját is örökölte.

Radics Gigi 3 éves kislánya cuki a dús, hullámos hajával: Bella már ilyen nagy

Radics Gigi kislánya, Bella Szófia egyértelműen az édesanyja dús, sötét haját örökölte.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük