Jaksity Katát februárban rúgták ki - A híradós most új munkát talált
Jaksity Kata fél évvel kirúgása után életmódközpontot nyitott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jaksity Katának február közepén kellett váratlanul otthagyni az ATV-t. A csatorna közleményében az állt, köszönik a híradós sokéves munkáját, de a hírosztályon forrásátcsoportosítás miatt egy fővel csökkentik a híradós műsorvezetők létszámát. A 47 éves tévés 11 év után búcsúzott a csatornától, televíziós pályafutásának felét az ATV-nél töltötte. Nem távozott keserűen, voltak tervei, mostanra pedig új hivatást talált magának. 

"Hálás vagyok a sorsnak, hogy bár sok buktatót és akadályt kellett leküzdenem, de hát ezek csak erősítettek, végülis csodálatos feladataim voltak. Még nem tudom, hogyan tovább, ötleteim és álmaim vannak, de hogy melyik ajtó nyílik meg vagy én melyiken nyitok be, még nem tudom" – írta búcsúposztjában majdnem fél évvel ezelőtt. 

Áprilisban azt nyilatkozta, nem bánja, hogy kirúgták, mert rákényszerült, hogy váltson, és olyan képességeit használja, amiket eddig nem kamatoztatott. Két komoly projekten is dolgozott - az egyik saját ötlet, aminek tévézéshez nincs köze, de kamatoztatni tudja benne a kommunikációs készségeit.  

Az Instagram-oldalán most megosztotta a követőivel, hogy megalapította a Soul2Soul Lélek- és Életmódközpontot. 

"Jaksity Kata vagyok, a Soul2Soul Lélek-és Életmódközpont alapítója. 22 évet töltöttem el műsorvezetőként, szerkesztő-riporterként a médiában. A műsoraimban sokat foglalkoztam lelki témákkal. Azt gondolom, hogy a sok stressz, szorongas, az állandó napi rutinok, a túl sok munka, a gyerekeink iránti felelősségteljes gondoskodásunk 0-24-ben megterheli a lelkünket, ha közben nem tudunk kellően töltődni. Márpedig ha a lelkünk nincs jól, képes megbetegíteni a testünket. A Soul 2 Soul lélek-és életmód központot azzal a szándékkal hoztam létre, hogy legyen egy hely ahol szakemberek segítségével foglalkozhatunk a lelkünkkel, szellemünkkel és ezáltal előzhetjük meg betegségek kialakulását" – olvasható posztjában. 

Jaksity Kata a Blikknek azt mesélte, az életmódközpont létrehozása mellett rendezvények műsorvezetésével is foglalkozik, és nem vágyik vissza a képernyőre.

- Tanulom a vállalkozást, a szerződésírást, a pénzügyeket, hogy miként kell több alkalmazottat irányítani. Rengeteg a feladat, ráadásul magam is tartok majd klubdélutánokat, ahol komoly, fajsúlyos témákkal szeretnék foglalkozni - mondta a napilapnak. 

Magyar sztárok, akik évtizedeket öregítettek magukon

A sztárvilágban újra nagyon népszerű a FaceApp azon verziója, amelyikkel évtizedeket öregíthetünk az arcunkon. A magyar hírességek közül elsőként a műsorvezetők és tévések, valamint a sportolók használták az új appot, és mutatták meg az eredményt közösségi oldalaikon. 

Ezt is szeretjük