Íme Jákob Zoltán felnőtt fia: a milliárdos csak ritkán mutatja meg

Jákob Zoltán fiáról különleges videó készült, amit az Instagram-oldalára töltött fel.

3jakob-zoli-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jákob Zoltán nevét ma már szinte mindenki ismeri a médiában: az idei Nagy Ő főszereplőjére nem lehet nem odafigyelni. Ami a milliárdos üzletember magánéletét illeti, összesen három gyermeke van, akiket példaértékűen nevel.

Fia már nagykorú, Liliána és Viki pedig a tinédzseréletüket élik. Korábbi cikkünkben már írtunk arról is, hogy az édesapa egyáltalán nem kényezteti el lányait, mindent megkapnak ugyan, de nekik is majd dolgozniuk kell, ahogyan mindenki másnak.

Jákob Zoltán fia

Felnőtt fiáról csak nagyon ritkán mesél, közös apa-fia fotót pedig még nem is láttunk. Éppen ezért igazi unikumnak számít az a felvétel, amelyet Jákob Zoltán az Instagramjára posztolt. Elsőszülött gyermeke látható rajta, amint a párjával együtt tevékenykednek a konyhában. A tartalomból egyértelműen megállapítható, hogy milyen jó a kapcsolat apa és fia között: jó hangulatban telt a közös főzőcske, amelynek végeredménye egy ínycsiklandó lasagne lett.

„Vendégeim vannak: a fiam és barinője nálam főznek” - írta a videójához, amely nagy sikert aratott a kommentelők körében is. Többen írták, hogy mennyire idilli perceket töltöttek együtt a konyhában, és ezekért a pillanatokért érdemes csak igazán élni.

A Nagy Ő egy korábbi interjú során már mesélt a fiáról, akiről elárulta, hogy nagy segítséget nyújtott számára a műsor forgatása alatt. Rengeteget biztatta édesapját, hogy merjen belevágni a párkereső műsorba, és adjon esélyt a szerelemnek.

- Ő már megtalálta az élete párját, és bizony jól is választott. Vagyis joggal ad nekem tanácsokat, és biztos lehetek benne, hogy nem bánom meg, ha nem csak a szívemre, de rá is hallgatok. Amikor még hezitáltam, hogy igent mondjak-e a TV2 felkérésére, ő volt az utolsó, akivel leültem egy komolyabb beszélgetésre, és végül ő győzött meg arról, hogy érdemes megpróbálnom. Az sem titok, hogy a forgatások alatt is beszéltem vele egy-egy döntési helyzetben, így természetesen a legvégén is idézte szavait a Blikk.

Jákob Zoltán otthona

Jákob Zoltán üzletember luxusotthona az egyik legértékesebb ingatlan az egész országban.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Facebook/Jákob Zoli

Ezt is szeretjük