Iszak Eszti kiakadt a pofátlan nőkre: párjára, Gyurta Danira ma is nyomulnak
Iszak Eszti a Life TV Bréking című műsorában beszélt a nyomulós üzenetekről.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Először tavaly áprilisban indultak meg a pletykák arról, hogy Iszak Eszti és Gyurta Dani egy párt alkotnak. Az Insta-storyban többször posztoltak egymásról, a másik képeit szívecskézték, de nyilatkozni nem kívántak. A műsorvezetőnő aztán karácsonykor egy ölelkezős, szerelmes fotót tett ki az oldalára. 

Bár kapcsolatuk részleteiről azóta sem beszéltek, egyértelmű, hogy egy párt alkotnak. Ennek ellenére továbbra is üzenetekkel bombázzák őket, főleg az egykori úszót - mesélte Iszak Eszti a Life TV hétköznap esténként jelentkező Bréking című műsorában.

Iszak Eszti és Gyurta Dani kapcsolata harmonikus

- Én a teljesen nyílt kommunikációban hiszek, abban, hogy mindent mutassunk meg a másiknak, mert abból nem lehet probléma később - véli a modell és műsorvezető. 

iszak-eszti1
Fotó: Life TV/Bréking

A 33 éves sztár azt mondta, amióta nyilvános a kapcsolatuk Gyurta Danival, a kapott üzeneteinek a száma körülbelül 20 százalékra esett vissza a tavalyihoz képest. 

- Az a legdurvább, hogy neki sokkal több nő ír, mint nekem férfi. A nők azért olyanokba mennek bele… nem is kommentben, hanem privát üzenetben. Nekem az a tapasztalatom, hogy a nők még azután is írnak, hogy kiderül, valakinek van párja. A férfiak ebben picit talán egyenesebbek. Szerintem az pofátlanság, amikor teljesen egyértelmű, hogy valakinek van párja, látja is, ennek ellenére a hatodik üzenetet is elküldi, és megvárja, amíg letiltják. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Gyurta Danival meg szokták egymásnak mutatni a nagyon nyomulós üzeneteket, és ha valaki nagyon pofátlan, akkor nevetnek rajta. Ez a bizalom is hozzájárul ahhoz, hogy harmonikus a kapcsolatuk. 

Ezért tudok most annyira nyugodt lenni ebben a párkapcsolatban, mert mind a ketten nyitott könyvek vagyunk a másik számára.

Nem azzal megy el a napom nagy része, hogy azon agyalok, vajon most mit csinál, mert úgyis tudom, meg fogja mutatni, ha bármi van, ahogy én is - vallotta be a műsorban. 

iszak-eszti2
Fotó: Life TV/Bréking

Nem mondják meg a másiknak, mit reagáljon az üzenetre, mert tudják, a másiknál eljön az a bizonyos pont, amikor a nagyon nyomulós személyeket letiltja. 

- Valaki például áthívja vacsorára, ő meg megírja neki, hogy "A szerelmem főzi a legjobb vacsorát!", és ennek ellenére a kedves hölgy ír még egy üzenetet, meg még kettőt, akkor nyilván letiltja. Mondanám, hogy ez egy légből kapott sztori volt, de nem.  

Shane Tusup és párja, Courtney

Az úszóedző és egzotikus szépségű kedvese, Courtney 2021 májusában már második évfordulójukat ünnepelhetik együtt. Le sem tagadhatnák, mennyire odavannak egymásért. Tusup Instagramja elárulja, mindent együtt csinálnak: ha tehetik, romantikus randevúkra mennek, közösen fedezik fel a világot. Fotóik alatt záporoznak a dicséretek, a kommentelők nem tudnak betelni Courtney szépségével. 

Ezt is szeretjük