Gyurta Dani a Maldív-szigeteken kérte meg Iszak Eszti kezét: romantikus fotóval tudatták
Iszak Eszti és Gyurta Dani csak most árulta el, hogy hónapok óta jegyesek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Iszak Eszter és Gyurta Dániel között dúl a szerelem. A sztárpár számára fontos az esküvő, már el is jegyezték egymást. 

Azt, hogy az olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszó tíz hónap után gyűrűt húzott a műsorvezetőnő ujjára, csak most árulták el a nagy nyilvánosság előtt. 

Iszak Eszti és Gyurta Dani eljegyzése

Tavaly áprilisban hallhattunk először arról, hogy Iszak Eszti és Gyurta Dani egy párt alkotnak. Az Insta-storyban többször posztoltak egymásról, a másik képeit szívecskézték, majd Iszak Eszti 2020 karácsonyán egy ölelkezős, szerelmes fotót tett ki az oldalára. Kapcsolatuk részleteiről azóta sem beszéltek, de közösségi oldalukon nem titkolták, hogy egy párt alkotnak. 

gyurta-daniel
Fotó: MTI/Kovács Attila

Most is a social média felületeiken jelentették be, hogy jegyesek. "2021-ben a korábbiakhoz eltérően most egy másik, de annál nagyobb mérföldkőhöz ért az életem. Vőlegény lettem, és szerencsésnek mondhatom magam, hogy megtaláltam a másik felem" - írta a 32 éves Gyurta Dániel az Instagramon

A cikk az ajánló után folytatódik

Iszak Eszti az Instagram-oldalán képeket is posztolt az eljegyzési gyűrűjéről, valamint arról, ahogy szerelme hónapokkal ezelőtt féltérdre ereszkedett előtte a Maldív-szigeteken. 

"Hosszú-hosszú hónapok óta van egy titkunk... a vőlegényemnek és nekem. Remélem, megértitek, hogy egy ideig szerettük volna, ha az eddigi életünk egyik legfontosabb eseménye csak a miénk, a családtagjainké és a közeli barátainké, de most nagyon boldogan írom le nektek is, hogy igent mondtam annak a férfinak, aki a legnagyobb támaszom, a legjobb barátom, és akivel a jövőben egy családként szeretnék osztozni az élet minden örömében és feladatában. 

Ui.: Így most már tudjátok, hogy miért jártam 8-10 gyűrűvel az ujjaimon minden tévé felvételre egy ideje. #isaidyes #after10month" - olvasható a 33 éves sztár posztjában. 

iszak-eszti
Fotó: Femina/Lévay Máté

Iszak Eszti 2021 márciusában a Life TV Bréking című műsorában arról beszélt, hogy hisz az esküvőben és a házasságban, valamint szerencsére párja is ugyanígy gondolkodik erről.  

- Mindenki azzal jön, hogy "jaj, nem a papír számít!" Nyilván nem az számít, mert nem a papírt fogod nézegetni mindennap, hanem az számít, hogy ez egy komolyabb szint, a templomban, az anyakönyvvezető előtt vagy bárhol. 

iszak-eszti-fb2
Fotó: Life TV/Bréking

- Szerintem az a fontos, hogy a pár mindegyik tagja ugyanúgy gondolkodjon. Semmi baj nincs azzal, ha valaki nem hisz a házasságban, csak ehhez az kell, hogy se a férfi, se a nő ne gondolja így, mert én sok olyan párt látok, ahol a nő nagyon szeretné, a férfi nem, ezért megalkuszik, de belül nem boldog, mert hiányérzete van - mondta a műsorvezető és influenszer, aki azt is elárulta, hogy templomi esküvőt szeretnének Gyurta Danival. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó szerelme

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita a Barátok köztnek köszönhetően találtak egymásra. Az előbbi Balassa Imi megformálójaként 1999-ben került be az RTL Klub sorozatába, az utóbbi 2001-ben csatlakozott a sikerszériához Szilágyi Andreát játszva. Egymásra találásukkor sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt, de ők rácáfoltak a kétkedőkre, 19 éve boldogok együtt, két lányuk született. 

Ezt is szeretjük