Saját műsort kapott az x-faktoros apja az RTL Klubnál
Az X-Faktor férfi műsorvezetőjének, Istenes Bencének az apja, László műsort vezet az RTL Klubnál.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Saját műsort kapott az RTL Klubon Istenes László, az X-Faktor férfi műsorvezetőjének, Istenes Bencének az édesapja.

Apa és fia A Széf egyik 2010-es adásában
Az A’la Car műsorvezetője
A legújabb modelleket is teszteli

A produkció az A'la Car címet viselő autós magazin, ami múlt szombaton jelentkezett először.

Autós műsort vezet

Nem a fiának köszönheti a munkát. Istenes László 1994-ben forgatott először autós műsort, azóta pedig több mint ezer ilyen témájú adásnak volt szerkesztő-műsorvezetője, tévében és rádióban egyaránt.

Dolgozott már a köztévénél, a TV2-nél, a TV3-nál, az Inforádiónál. Olyan műsorok fűződnek a nevéhez, mint az Ablak, a Szerencse Szombat, az AutóGuru, az AutoMobil, a Naprakész vagy a Reggeli - utóbbi az RTL Klubnál.

Különleges járműveken és a legújabb modellek tesztjén kívül más érdekességeket is kínál az A'la Car, így akár a laikusok is élvezhetik.

- Nem a száraz prospektusszöveget mondjuk el, hanem a látványra, a hangulatra helyezzük a hangsúlyt. Az ország legszebb, legkülönlegesebb helyszínein forgatunk, és igyekszünk a legkülönlegesebb járműveket bemutatni - mesélte.

Apa és fia az RTL Klubnál

Még a kulináris élvezetek sem maradnak ki. Az első adásban például egy háromkerekű, vászontetős Ape Calessino kismotort láthattak a nézők, amivel Olaszországban a pizzafutárok közlekednek. Ennek apropóján a műsorvezető pizzát sütött, amit megkísérelt kiszállítani is a kis járművel.

A 49 éves műsorvezető nagyon örül annak, hogy fiával, Bencével egy csatornánál dolgoznak, és büszkeséggel tölti el, hogy egyre komolyabb feladatokat bíznak a fiára.

- Nagyon büszke vagyok rá, szívemnek nagy boldogság, hogy ilyen szép feladatokat kap, és jól megállja a helyét. Remélem, hogy egyszer, majd valamikor együtt, egy műsorban is dolgozhatunk. Ez a legnagyobb álmom - árulta el Istenes László.

A 26 éves Istenes Bence a VIVA TV és a Cool TV után 2011 januárjában került az RTL Klubhoz. Tavaly az X-Faktor háttérműsorát, az After X-et vezette, idén a tehetségkutató férfi műsorvezetője lesz Lilu oldalán.

Az X-Faktor 2013-as, negyedik évada ma este nyolc órától jelentkezik ismét. Idén a nézők számos újdonsággal találkozhatnak, köztük a megújult mentorgárdával: a mentori teendőket Tóth Gabi, Alföldi Róbert, Szikora Róbert, valamint a 2012-es X-Faktor győztesének mentora, Geszti Péter látja el. 

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub, Dely Ferenc

Ezt is szeretjük