Kiakadtak a nézők a Mokka műsorvezetőjére - Képes volt ezt mondani a nőkre
Istenes László sarkosan megfogalmazott véleményével főként a nőket haragította magára.

istenes-laszlo-cover2
beauty and style
Top olvasott cikkek

Istenes László a Mokka hétfői adásában nem rejtette véka alá a véleményét, miszerint visszataszítónak tartja a szőrös női hónaljat és lábat, hidegrázást kap, ha ilyet lát. Nemcsak neki, de a nézőknek is megvan a véleményük a témáról és magáról Istenesről is: nemcsak a tévés véleményével van sok kommentelőnek baja, hanem azzal is, ahogyan kifejtette azt. 

A hozzászólókat a műsorvezető kissé bajuszos spanyol nőkre adott reakciója akasztotta ki leginkább a Femina Facebook-oldalán

- Kikérem magamnak férfitársaim nevében. Ehhez legyen gusztusa annak, akinek két anyja van - mondta az 53 éves műsorvezető a TV2 reggeli műsorában. 

"Na, nekem sincs két anyám, ebből kifolyólag sosem nézem a Mokkát! Sőt, a TV2-t sem, ameddig Isteneshez hasonló macskajancsik kerülnek képernyőre!"

"Én pedig a viselkedni nem tudó, öntelt bunkó műsorvezetőktől borulok ki, ezért nem is nézem ezt a műsort, világ életemben mindig átkapcsoltunk bármilyen csatornáról ahol " majd én megmondom, mit kell tenned" ember üldögélt."

"Na! Akkor borotválkozz és fésülködj meg... azután dumálhatsz a női lábakról ! Lackóóó!"

"Jaj, ISTENES úr, régen senki nem szőrtelenítette magát, mégis szerették egymást. És te hogy nézel ki a szőrös képeddel és a kazal friziddel?"

"Nem is tudom, hogy anyám, meg apám hogy tudták egymást elviselni szőrös hónaljjal. De talán a műsorvezetők szülei sem szőrtelenítettek annak idején, és Ők is megszülettek valahogy."

Ezt is szeretjük