Palvin Barbi érzéketlen fotója sokaknál kiverte a biztosítékot

Palvin Parbi képes volt ezt posztolni a Las Vegas-i tragédia után.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem Mariah Carey az egyetlen, aki a Las Vegas-i tragédia után kiállította a szegénységi bizonyítványát. (Az amerikai énekesnő éppen otthonából, heverőn fekve jelentkezett be egy élő műsorba, amikor megtudta, hogy nem messze a házától 59 embert mészároltak le. Míg másokat letaglózott a hír, a sztár a külsejével volt elfoglalva, a ruháját igazgatta, hogy minél jobban nézzen ki a tévé képernyőjén.) A világhírű magyar modell, Palvin Barbi sem köszönte meg azt, amit kapott, miután az Instagram-posztjában szívhez szóló szavak helyett ő is csak magával volt elfoglalva.

"A Las Vegasban történtek miatt reggel nem voltam valami boldog, amikor dolgozni jöttem. Nem értem, ami a világban történik. Köszönöm a L'Oréal-családnak, hogy egy kis boldogságot csempésztetek a napomba ezekkel a virágokkal!" - olvasható a bejegyzésben, amihez egy mosolygós fotót posztolt, mutatva, mennyire örül a hatalmas meglepi csokornak. 

A kommentelők egy részét szintén nem érintette meg a tragédia, ők amúgy is csak annyit fogtak fel a posztból, hogy Palvin Barbi megint csinos, szép, csodálatosan néz ki. Nem így azok a magyar hozzászólók, akik nem rejtették véka alá a véleményüket a modell érzéketlenségével kapcsolatban. 

"Ezt komolyan gondoltad??? Szégyen."

"Együttérzésből egyes."

"Nagyapa meghalt. Ugyanitt Merci eladó."

"Ne a kommenteket töröld két térdeplés között te ország szégyene, hanem a hányinger posztot!"

Puzsér Róbert kritikus sem állta meg szó nélkül az esetet, szerinte Palvin Barbi egy szörnyeteg, aki jobban tenné, ha továbbra is sztársportolókkal és egyéb hírességekkel partizna, és csak onnan posztolgatna, mert a közéletről való elmélkedés nagyon nem az ő asztala. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük